Момчето е добро ама кога ќе се врати после 2 год не играње нема да биде истиот,му посакувам среќа што побрзо да се врати.:smir:Можно ли е момчево што ми стои на аватар да се врати назад... ахх, би менувал титула во лш, за да има нормален живот, и нормално, да се врати на терен.
Абе добро, никогаш не се знае. Рубен немаше некоја повреда, како скршеница на нога или счично, па да неможе да ја врати старата форма. Сигурно дека ја одржувал формата (кондицијата), и дека не е до толку во аут. Верувам дека ако му дозволат, дека ќе се врати во онаа форма во која играше. Со среќа нека му е.Момчето е добро ама кога ќе се врати после 2 год не играње нема да биде истиот,му посакувам среќа што побрзо да се врати.:smir:
Хихон дома, Гетафе гости, Атлетико дома, Сантандер гости, Барселона дома.Рамос има 9 жолти уште 1 и иде аут една утакмица а сеа ги играме најважните и најтешки натпревари оваа сезона
После Атлетико со Барса играме така?
У тој случај нека прави жолт со АтлетикоХихон дома, Гетафе гости, Атлетико дома, Сантандер гости, Барселона дома.
Рамос е доста темпераментен, и мислим дека уште утре ќе напрае жолт, имам таков предосеќајУ тој случај нека прави жолт со Атлетико
И ја имам такво претчувство ама ваљда ќе проба да се воздржи некако од безвезните жолти шо ги праиРамос е доста темпераментен, и мислим дека уште утре ќе напрае жолт, имам таков предосеќај
Црвен :nenene::kesa:.... така ќе испадне сега црвен наредна со Атлетико жолт и што направиме :pos2:Абе боље сеа да му лупнат црвен, него ли после....т.е што се однесува до мене ич не би сакала, али коа више мора...:S
Ај па и ти не коби Црвен сега...за жут праемо муабет Ако добие црвен ќе се врати за со Барса у пмАбе боље сеа да му лупнат црвен, него ли после....т.е што се однесува до мене ич не би сакала, али коа више мора...:S
Абе не кобам, ама јбг ако мора да е така, така ќе биде Па и да се врати за со Барса треба, другиве не ти се битни толку, ќе се врзува некако крај со крај И кажав јас, значи не сакам ни жолт, ни црвен да добие, али јбгАј па и ти не коби Црвен сега...за жут праемо муабет Ако добие црвен ќе се врати за со Барса у пм
Не сакаш амаАбе не кобам, ама јбг ако мора да е така, така ќе биде Па и да се врати за со Барса треба, другиве не ти се битни толку, ќе се врзува некако крај со крај И кажав јас, значи не сакам ни жолт, ни црвен да добие, али јбг
зошто мора да е така :pos2: за жолт секако не му бега од овие 3 натпревари ама за црвен :nenene:ама јбг ако мора да е така
Е дааааа бееее...па може нема ни жолт да добие:baeh:Не сакаш ама зошто мора да е така :pos2: за жолт секако не му бега од овие 3 натпревари ама за црвен :nenene: