- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 4.576
- Поени од реакции
- 3.773
Уште ли пари да даваме бе друже....Малце ли дадовме 300.000.000 малце ли се
Не треба повеќе давање за Реал. Имате одлична екипа, само некој да ја укомпонира.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро е што си поминал без повреда!
Е сеа прва промена што треба да ја направиш да ја смениш сликата и потписот![]()
sega samo ni treba 3-4 zverovi vo odbrana da zememe zasto tamu ni e najbolna tocka a i kasiljas malku podobro da brani na sutevi od daleku malku e nesiguren mnogu sum razocaran i uste ne mi se veruva deka pak ne se plasiravme vo cetvrt finale
sega samo ni treba 3-4 zverovi vo odbrana da zememe zasto tamu ni e najbolna tocka a i kasiljas malku podobro da brani na sutevi od daleku malku e nesiguren mnogu sum razocaran i uste ne mi se veruva deka pak ne se plasiravme vo cetvrt finale
Уште 400-500 милиона и можи до 1/4 финале ќе стигните.
Колку мудрости на едно место, тоа немам видено. Пелегрини не чинел, Игуаин не чинел, сме требале уште 3-4 дефанзивци да купиме...ПА ДОБРО БЕ НЕНАСИТНИ!! САКАТЕ ЧАК НОРИС ДА ВИ ГО ДОНЕСЕМ?!
Колку мудрости на едно место, тоа немам видено. Пелегрини не чинел, Игуаин не чинел, сме требале уште 3-4 дефанзивци да купиме...ПА ДОБРО БЕ НЕНАСИТНИ!! САКАТЕ ЧАК НОРИС ДА ВИ ГО ДОНЕСЕМ?!