Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку мудрости на едно место, тоа немам видено. Пелегрини не чинел, Игуаин не чинел, сме требале уште 3-4 дефанзивци да купиме...ПА ДОБРО БЕ НЕНАСИТНИ!! САКАТЕ ЧАК НОРИС ДА ВИ ГО ДОНЕСЕМ?!

Добро е што си поминал без повреда!
Е сеа прва промена што треба да ја направиш да ја смениш сликата и потписот:toe:

За првото, ме чувал Господ.
За второто, брате, нема сила што ќе ме предомисли дека дечкото е ѕверка, само немаше среќа, тоа е сега и тој сакаше да постигни гол, од невозможни ситуации постигнувал голови, не спасувал многу пати и не заслужува да се откажиме од него, како и од цел тим...
ХалаМАДРИД!!!

sega samo ni treba 3-4 zverovi vo odbrana da zememe zasto tamu ni e najbolna tocka a i kasiljas malku podobro da brani na sutevi od daleku malku e nesiguren mnogu sum razocaran i uste ne mi se veruva deka pak ne se plasiravme vo cetvrt finale

Уште ли зверови бее?
И касиљас ви е слаб???
Како можете вакви глупости да пишувате,јас не знам! хахахаха

sega samo ni treba 3-4 zverovi vo odbrana da zememe zasto tamu ni e najbolna tocka a i kasiljas malku podobro da brani na sutevi od daleku malku e nesiguren mnogu sum razocaran i uste ne mi se veruva deka pak ne se plasiravme vo cetvrt finale

Е да, имаш право. Еден асален пост на темава.

Кокаин филм ви прикажува футбалерите на реал мадрид и тренерот се во делириум ја струшија 6 годишната традиција и дојдоа во финале:vozbud:

Срамота. Џабе толку пари кога се дадени без памет

captur1268261630.jpg

:tv:

Голем феил беше утакмицава. :tapp:

Колку мудрости на едно место, тоа немам видено. Пелегрини не чинел, Игуаин не чинел, сме требале уште 3-4 дефанзивци да купиме...ПА ДОБРО БЕ НЕНАСИТНИ!! САКАТЕ ЧАК НОРИС ДА ВИ ГО ДОНЕСЕМ?!

Пелегрини дун*ата е крив бе нас само Мурињо не спасува :wink:

Komentar od FB

Филе Среќа што не не дојдовме никој од навивачиве на Манчестер ...Вечерва кој викна на гости се со плачење си отиде .... Позз Филе:pos2::pos2:
Во право е типот.

Тоа е тоа проклетството продолжува, повеќе посакував да играме барем финале во ЛШ отколку примера да освоиме ама ај сега кога отпаднавме ќе се сконцентрираме само на Примера жално ќе е со ваков одличен тим ништо да не освоивме.

Играта во второто полувреме беше многу лоша некој ќе каже шо ви е Пелегрини крив... требаше малку поофанзивно во второто полувреме да нападнат да дадат некој гол а шо резултат ќе чуват 1-0 за да има продолжение?

Игуаин се се ама ова не требаше да го промашиш не му е лесно и на него сега а и на сите играчи и фанови на Реал ама јбг што е тука е одиме понатаму.
ХАЛА МАДРИД!!!

Во комбо со Сегал, Брус Ли и евентуално и типот од умри машки забораив име :smir:

Се док мењате со секој претседател по 5 тренери на мандат и лупата ко муви без глава по 200 милиони секое лето нишо не праите... Не дека не ми одговара мене... сеа у паника може и 100 милиони и за Рибс да понудите па ако се глупи нашиве нека не го пуштат...

Континуитет, паметни трансфери и работа треба другарчиња инаку не бива :toe:

Леле како ме нервира кога зборат демек 250м промашена инвестиција :tapp:
Па да ве прашам вас кај ги најдовте бре толку ејјј 250м:nesvest:Значи секој што ќе рече 250м тој појма си нема од животот.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom