Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Курвиии Курвиии...нема везе..тоа е што е...ќе дојде 11 април...бог нема да ги спаси...не пак судијата...

Да му ебам се женско на судијата и тој штрумфот грд

Real Madrid: Casillas, Sergio Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa, Lass, Xabi Alonso, Marcelo, Kaká, Higuaín y Cristiano Ronaldo:smir:
Ај со среќа и многу очекувам од Роналдо и Игуаин, ако почне да сере Марсело на полувреме дома .!.:toe:

А коментаторов бе, пенал та пенал за Барса. :pos: Играчот на Алмерија си стоеше во 11 метри и се постави, Меси натрча на топка, и од што е лесен падна како пердув.. Него не се замарајте, арно кажа Стравот, ќе им дојде крајот и нив. :wink:

Официјално.

Casillas, Sergio Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa, Lass, Xabi Alonso, Marcelo, Kaká, Higuaín y Cristiano Ronaldo

Palop, Navarro, Dragutinovic, Escudé, Stankevicius, Fazio, Zokora, Adriano, Jesús Navas, Negredo y Kanouté.

neznam sto go stavil marselo za so sevilja kiksa na vakvi utakmici bolje guti ili vdv barem tie imaat iskustvo

браво за пујол 1 гол ли му е оваа сезона xD neka mu se mnozat

Ајдееееееееееееееее прво местооооооо
Само да издрзат усште малцеее

Не се палите многу, ни пак Барса изгубила ни пак ние сме тепале. Чекајте и стрпите се до 12 саат.

Ова е наш ден и наша ноќ...Вечер ако не ги видам мотивирани никогаш нема да ги видам. Затоа очекувам едно газење вечер со 2 гола разлика и еве ги No.1 in the world повторно ја превзимаат Шпанија :smir::toe:

Хахахаха Ибра поцрвене браво брате :wink:

Ова е наш ден и наша ноќ...Вечер ако не ги видам мотивирани никогаш нема да ги видам. Затоа очекувам едно газење вечер со 2 гола разлика и еве ги No.1 in the world повторно ја превзимаат Шпанија :smir::toe:

Хахахаха Ибра поцрвене браво брате :wink:
Ај не правете малер да го ебам си мислиш 3-0 губат Барса, ќе коментираме после за резултатот еве ги 2-2 израмнија сега уште еден ќе бапнат ако треба и пенал ќе судат само за да тепат!
Не славете предвреме... ниту сме тепале ниту изгубиле Барса како шо рече bobi4e.

Да ти ебем фан клубот од вакви коментари, нека ме банираат од цел форум барем да не се нервирам више. Што се палите ко млади мајмуни бре?!?!

Да ти ебем фан клубот од вакви коментари, нека ме банираат од цел форум барем да не се нервирам више. Што се палите ко млади мајмуни бре?!?!
Во право си, ич стојко не ме боли за Барса и тоа како ќе одигра она, важен ми е само Реал.

А шо мислил на кој го боли **р како изиграле битно е да не тепат за да им се добилижиме :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom