Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Какви кретени сте ејјј... одма да се провоцирало

Мора да се запне,од утре прво место да сме, мора

Ако ја има некој 2 во 1 некој на тикет нека чека исплата утре ќе видите како ќе ја сврти реал второ:helou:

удари на гол: 12-0
резултат: 0-1

:):) Него ги напикавме во шише, а посед на топка 49-51 :pos2: Ми се смее...

daa ti ebam xabi alonsoto avto gol si dae ebati supakot :kesa::kesa:

Дај бе другите нека играат само Роналдо го бараат и он сите да ги помине и да даде гол:toe:,во второ мора да влезе Раул ако сакате пресврт:toe:

Играта не ме загрижува воопшто, ама резултатот многу :toe:
Брз гол ни треба во второ за да свртиме утакмицава во наша корист.

daa ti ebam xabi alonsoto avto gol si dae ebati supakot :kesa::kesa:
Не се губи, добро изигра Чаби, ебати авто голот, ако не ја удреше ке примевме гол, а немаше простор да ја избие во друг правец топката.
По натпреварот осеќам дека нема да бидеме задоволни. Ајде со среќа Мора да победиме, се гледаме после натпреварот:salut:

Само вака да продолжиме
Во први десет минути да им даеме гол и после потоп
Марсело нека си се врати бек и така не ни припарија у половина, арбелоа десен, рамос централен, гарај аут вдв/гути ин

Не се губи, добро изигра Чаби, ебати авто голот, ако не ја удреше ке примевме гол, а немаше простор да ја избие во друг правец топката.
По натпреварот осеќам дека нема да бидеме задоволни. Ајде со среќа Мора да победиме, се гледаме после натпреварот:salut:
dobro izigra ama toj ja udri i primivme gol a igrata e fenomenalna se se ceka od ronaldo i marselo ajde so sreka u 2ro poluvreme

дечки немаме 2 у 1 направено од 2007 последниот натпревар со мајорка кога освоивме титула... нау ор невр!!!! летс дуит бојс:smir:

Само вака да продолжиме
Во први десет минути да им даеме гол и после потоп
Марсело нека си се врати бек и така не ни припарија у половина, арбелоа десен, рамос централен, гарај аут вдв/гути ин

Не бре добро игра Гарај. Арбелоа подпросек игра.

И што го ставил Марсело бе... не игра слабо али формацијава е тапа. Мора да се стави ВдВ или Гути.

А и една од причините поради која немаме гол е Палоп... што се не испофаќа. :uvo:

vdv i guti se zagrevaat

MRSH MRSH KASILJAS STO NE ODBRANI LELELELE

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom