Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај шушљак нека одмара малку,многу му е променлива формата,еден натпревар ќе изигра за 10-ка и таман ќе си речеш влегол во форма,тој на наредниот натпревар веднаш те негира и игра како некој аматер од трета лига(СЕВЕР):)

Ај шушљак нека одмара малку,многу му е променлива формата,еден натпревар ќе изигра за 10-ка и таман ќе си речеш влегол во форма,тој на наредниот натпревар веднаш те негира и игра како некој аматер од трета лига(СЕВЕР):)

YOUR mind is twisted :nenene:

И водителката е добра:kesa:

хаха ја бацил големо чудо...не докажал дека не е педер...а оваа начека па ајде:)

Не останало само на бакнеж, сигурно после и докажал. :back:

хаха ја бацил големо чудо...не докажал дека не е педер...а оваа начека па ајде:)

10 години брак со
32a24523a132183di3.jpg
и две деца мислам е доволно. Ова е само како дополнително :)

Ако Чаби не биде спремен, тогаш ова го сакам:

Лас - Гранеро

Роналдо - ВДВ - Кака

Игуаин​

И победа од 3 : 0 не ни бега.

Абе не ме интересира ни состав ни ништо, сакам само да ТЕПААТ!!!!!! А да и чекам торта од Боби ми вети!!!:pipi::back:

Кој ке седи вечерва дома да го гледа натпреварот да му дам број да ме известит за резултатот?? :)

Ај сеа бункер барем нерешено да извадат и преку некоја контра голче ако можат
Иначе вечер ко што читам сегде марсело прва ќе игра ко крило место вдв

Дома да не стигне судијава што суди за Барса! Крв да сере!!!

ja isto ako zaebat ovaa pelegrini moze da ide OUT
almeria1-0farca
Видовте ли што се случи? Наместо жолт на Ибрахимович да му дадат и фаул за Алмериа досудија фаул за смрдлаците и овие дадоа гол на Алмерија ли неможат да ги тепат бе се судиите ќе им помагат... се изнервирав :uvo:
Немаше логика да досуди фаул за Барса, и после судиите не им помагале ај нека одат у к**ац веќе!

Дома да не стигне судијава што суди за Барса! Крв да сере!!!

Неќев да искоментирам во нивниот фан клуб. Чисто како неутрален, знам дека пак погрешно ќе бидам сватен. Ама ја ваква судиска грешка, досега немам видено.. толку очигледно + прекршокот беше пред самиот судија..

:uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom