Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Богами ако го Перез го продаде Игуаин,и се реши да тргне по Виља,Агуеро,Торес тоа ке му биде најголема грешка...многу ми се допаѓа како игра едноставно е ѕвер замо во ЛШ малце да го поправи скорот

Јас немам чуено ни најмала шпекулација дека Игуаин ќе бил продаден. Не е ова Милан ни Манчестер

Џабе првите муабет бе. Ако продолжи во оваа форма и се подобри уште малце ке си остане во Реал. Единствено ако не понуди некој голема сума што нема да може да се одбие за него, а до тогаш пшшшшшт:smir:

El Pipita the Beast:vozbud:

New Info http://sportdenes.com/index.php?opt...-06-18&catid=40:2010-01-01-16-36-35&Itemid=43

А која е сумата што неможе да се одбие??? За каква продажба на Игуаин зборите не ми е јасно? На Реал до пари му дошло, па сума што не се одбива...Тапа дискусија, некој спомна онака дека би било грешка да се продаде, не дека ќе го продаваат.

1409633024.jpg

Другарчиња :back:

А која е сумата што неможе да се одбие??? За каква продажба на Игуаин зборите не ми е јасно? На Реал до пари му дошло, па сума што не се одбива...Тапа дискусија, некој спомна онака дека би било грешка да се продаде, не дека ќе го продаваат.

Abe i za Robinho vikaa deka nema sansi da se prodade pa go prodadoa taka da ako nekoj ponudi nekoja suma od 40m pa nagore Perez bez da mu trepne oko odma ce go prodade:toe:

Abe i za Robinho vikaa deka nema sansi da se prodade pa go prodadoa taka da ako nekoj ponudi nekoja suma od 40m pa nagore Perez bez da mu trepne oko odma ce go prodade:toe:

Fail:nenene:

Муабетов беше да не се донесе нов ѕвезда во напад, а не да се продаде Игуаин, кај забегавте сеа....:jaj:

Перез не е Калдерон. А + Робињо сам сакаше да си иде, а Игуаин мислиш дека го сака истото?

Перез не е Калдерон. А + Робињо сам сакаше да си иде, а Игуаин мислиш дека го сака истото?
Игуаин неможам да го замислам во друг клуб, а истото го има изјавено и самиот. Дојде во Мадрид речиси како анонимен, го немаше ама баш никаде. Капело некогаш знаеше да му даде некаква шанса, и од кога го даде оној гол со Еспањол за 4-3, почнав да го памтам по добро, ке признаам пред тоа речиси секогаш плукав по него, зашто тимот знаеше да падне во некоја мини-криза и кога ке го видев Игуаин како влегува, со надеж дека ке не спаси, ми се сереше.
А кога ке погледнам во што прераснува и што е денес, се каам за се што сум рекол против него.
Иднината е во него. :wink:

Абе каква продажба на Игуаин.. Не сте свесни какво незадоволство ќе има во Мадрид, моментално на сите навивачи им е најомилениот играч. А и ние одма реагираме, палиме колите, и идеме Мадрид на протести.. :)

Fail:nenene:

Муабетов беше да не се донесе нов ѕвезда во напад, а не да се продаде Игуаин, кај забегавте сеа....:jaj:

I da nesakame nie na leto mora da se zeme eden napagjac ako se zeme vo predvid toa deka Raul ili ke se penzionira ili ce odi vo USA toa e fakt:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom