Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па ни јас немам неограничен, 30ГБ ми е:) сеа имам уште 2ГБ таман ако не ја даваат на АЛФА ке ја гледам на нет.

Па ни јас немам неограничен, 30ГБ ми е:) сеа имам уште 2ГБ таман ако не ја даваат на АЛФА ке ја гледам на нет.

30ка...доволно за да не те боли за ништо :) Ние со 10 си ебавме мајката :)

Него ајде ме удира адреналин у глава малку :) Некако убеден сум дека вечерва ќе тепаме.

HALA MADRID!!!!

30ка...доволно за да не те боли за ништо :) Ние со 10 си ебавме мајката :)

Него ајде ме удира адреналин у глава малку :) Некако убеден сум дека вечерва ќе тепаме.

HALA MADRID!!!!

Леелееее мора да тепаме вечер, а и доволно си се убедив дека ке тепаме :)

VAMOS RAFAAA!!! :)

Ајде екипо, се одјавувам ја тука, ќе бидам во можност да го гледам само првото полувреме, да ти ебам диџејството. :icon_lol:

Хала Мадрид, се надевам дека после натпреварот ќе се радуваме сите тука !

ЌЕ ГИ УБИЕМЕ само тоа можам да кажам !!!

ТОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО

Ќе експлодирам !!!!!!!! готово е...сега пука петарда за сите прошли години...само на контри !!!

ова ќе биде вечер на свршување на рамос и на гути...рамос која контрола има како централен...и кој преглед на игра..бар сега за сега..а на гути моралот му е до таван

хахахах свршувам......момциве везат по терен..штета што раул не ги искористи двете шанси

ова ќе биде вечер на свршување на рамос и на гути...рамос која контрола има како централен...и кој преглед на игра..бар сега за сега..а на гути моралот му е до таван

Гути ќе им го даде сосве јајца денеска...посебно заради тоа Guti Guti Guti maricon :D

Леле како играме не знам што правам од :vozbud:.Ајде Господе уште малку среќа поготово на Бензема и ќе ги прегазиме.Каква шанса на Раул:tapp: !Кака пак под ниво а Алонсо каков товар има на овој натпревар не знам дали ќе издржи мајсторот.
П.С Има некој што може да го замени Гути?

Леле како играме не знам што правам од :vozbud:.Ајде Господе уште малку среќа поготово на Бензема и ќе ги прегазиме.Каква шанса на Раул:tapp: !Кака пак под ниво а Алонсо каков товар има на овој натпревар не знам дали ќе издржи мајсторот.
П.С Има некој што може да го замени Гути?

Има Морено или Mosquera Parada хаха...ќе видиме што ќе се дешава во второ..затоа подобро сега уште еден гол.

ЕТЕ ГО ГУТИ МАРИКОН!!! ДА МУ ГО ПУШАТ СИТЕ СЕГА!!!!

КАРИИИМ!!!

хахахахахахаха....лелелелелел лудилооо ќе им наплатиме за сите 19 години....бај д веј...нека ги прочита некој моите постови малку поназад..за тоа како ќе се одвива играта...и можете слободно да ме препоручите како асистент на пелегрини :pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom