Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја сакам барем некоја минутка да одиграат новите, а доколку постигнат гол ке биде лудило.
Некои новости:
Сити нуделе 15мил фунти за Гаго.
Анкета: 48% од запрашаните, вечерва не очекуваат победа.(многу песимисти)
Раул има 11 пати погодено против Ла Коруња.
Кака со Милан осетил пораз на Риазор.

Мислам дека и лани баш со гол против Депортиво се израмни со Ди Стефано.
И да, кој ја е*е традицијата, за вечер сум оптимист, мислам дека на Кака мора вечер да му тргне и со голови.

незнам зашто сите ја спомињаат таа традиција , според мене тоа везе нема и вечер теапаме 90% (90% ради повредите иначе ќе беше 100%)
вечер пред :tv: и навивме , плус ја турив и сингл

Ја сакам барем некоја минутка да одиграат новите, а доколку постигнат гол ке биде лудило.
Некои новости:
Сити нуделе 15мил фунти за Гаго.
Анкета: 48% од запрашаните, вечерва не очекуваат победа.(многу песимисти)
Раул има 11 пати погодено против Ла Коруња.
Кака со Милан осетил пораз на Риазор.

Би го продал Гаго а за тие пари би го зел Жоао Мутињо...
Гаго е солиден играч,но на моменти знае да заебе,додека овој Мутињо се споменува како најголем португалски талент и има само 22 години.
http://en.wikipedia.org/wiki/João_Moutinho

Први 11: Casillas; Arbeloa, Ramos, Albiol, Marcelo, Xabi, Granero, Guti, Kaká, Benzema, Raúl

Ајде конечно да победиме на Риазор!

:)

Дај бе нека му тргне веќе на Кака,ако не изигра добро на утакмицава ја да сум тренер на реал не го ставам веќе прва постава:toe:.Се само од Роналдо да се чекало,иако не игра вечер тоа е очигледно.

Први 11: Casillas; Arbeloa, Ramos, Albiol, Marcelo, Xabi, Granero, Guti, Kaká, Benzema, Raúl

Ајде конечно да победиме на Риазор!

:)

Рано е сеуште за официјални први 11, претпоставки се само тоа. Некои 45 минути пред почетокот на натпреварот ќе има.

пс. браво за песната ! :tv:

Дај бе нека му тргне веќе на Кака,ако не изигра добро на утакмицава ја да сум тренер на реал не го ставам веќе прва постава:toe:.Се само од Роналдо да се чекало,иако не игра вечер тоа е очигледно.

Ти да не ја стаи во кладилница?:)

Да,неможев да одолеам на 2.10 коф:toe:
Абе Кире бе. Ти увек коа ги играш, киксираат. Секогаш контра од тебе играат. Пиши дека ке изгубиме, очајно ни требаат 3 бода :tv:

И јас неможев да оддолеам на 3.80 за 1.

Мала шала, не сваќајте сериозно.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom