Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знам дека до сеа искачав голем баксуз,ама има ли поголем баксуз од 11 години да не тепаш во лакоруња:toe:,за оваа утакмица ако изиграте феноменално не ви бегаат 3 бода:toe:

Знам дека до сеа искачав голем баксуз,ама има ли поголем баксуз од 11 години да не тепаш во лакоруња:toe:,за оваа утакмица ако изиграте феноменално не ви бегаат 3 бода:toe:

Деветнаесет години, оваа ќе биде дваесетта. :pos:

само ќе ви кажам едно нешто....доколку не примиме гол во првите 10 минути..70 % сме до победа..доколку дадеме гол во првите 10 мин..100 % добиваме..бидејќи тогаш депортиво мора да се отвори..а не заборавајте дека КАКА е најдобриот играч за контра напади...тој се прослави со контра напади..А НЕ СО ПРОБИВАЊЕ НА БУНКЕР.....и не го очекувајте тоа од него...тоа се очекува од роналдо....

уште еднаш ќе ви повторам...Кака ќе дојде до израз..во ДЕРБИ НАТПРЕВАРИ..КАДЕ ШТО РЕАЛ ЌЕ БИДЕ ПОТИСНАТ ДА СЕ БРАНИ НА МОМЕНТИ...и да мава контри...како што беше пример со барселона..само кака играше..како што беше пример со милан..само како играше..и тн и тн...

Сега и официјално.

Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Albiol, Marcelo; Xabi Alonso, Granero, Guti, Kaká, Benzema y Raúl

Со среќа, многу ќе ни треба.

Официјален состав

Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Albiol, Marcelo; Xabi Alonso, Granero, Guti, Kaká, Benzema y Raúl

Се надевам дека нема да гледаме пак како на неколку меча, игра без напаѓач. Раул треба да седи напред само и да чека топка, а не тој да креира акција. Ни се еба мамичето ако играат и Бензема и Раул како што знаат да играат.

п.с луѓе имате вие Алфа или не ? :/

Се надевам дека нема да гледаме пак како на неколку меча, игра без напаѓач. Раул треба да седи напред само и да чека топка, а не тој да креира акција. Ни се еба мамичето ако играат и Бензема и Раул како што знаат да играат.

п.с луѓе имате вие Алфа или не ? :/

Немам ни јас, низ цела Македонија тие што поседуваат кабловска немаат. Така бар ми кажаа мене овие од кабловска. Али затоа имам Алсат. :je:

Немам ни јас, низ цела Македонија тие што поседуваат кабловска немаат. Така бар ми кажаа мене овие од кабловска. Али затоа имам Алсат. :je:

Абе тука е Алсат, ама ако не даваат како прошла недела ќе треба да го пукам телевизорот...

Кај нас у Крива Паланка има Алфа на Кабелска.

На интернет гледајте бе:smir:

Едвај форум отварам, не па на интернет да гледам. Неаме сите неограничен интернет. :)

kaka-real-madrid%20brazos_30_port_destacada_peq.jpg

Овој ќе ги реши. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom