Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу ми падна жал, речиси ми се насолзија очите, но тоа е тоа, сепак очекував на крај вакво нешто само сакав што побрзо да се реши. Одличен играч од кантерата ни отиде. :icon_frow

ми се плачееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее ццццццццц се нервирам де ла ред :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Луѓе, може не ви беше некој играч којшто е познат и многу почитуван, но да знаете го имате моето сочувство и поддршка!!! Греота кога некој играч прерано ќе ја заврши кариерата:icon_frow и знам како ви е.

Многу е жално вака кога млади талентирани играчи , се повлечуваат од теренот заради проблемите со повреди и сл :(

Мале многу ми падна мака за Де ла Ред, таков талент од школата на Реал ке се памети и тоа многу време. Шо убаво си почна лани сезоната со голови, асистенции и одлична игра, па се повреди и сите го очекуваа да блесне оваа сезона, али....живот.Ај нека е жив и здрав, млад е уште али може да му се даде работа во клубот во помладите категории како асистент или тренер

Стварно штета Супер ја почна минатата сезона почна на некои натпревари прва постава да игра и таман коа мислев ќе блесне :(

Не бев дома два дена па и јас да кажам дека е навистина жално тоа што му се случи на Де ла Ред ама тоа е тоа,нека е жив и здрав идемо даље.Добро е што Алонсо се враќа в сабота.Барса изгубила:vozbud::vozbud:нека биде така и наредниов натпревар.:pop:

Де ла ред беше добар играч, ама тоа е чим имаш некои проблеми што ти шкодат многу со здравјето...Стварно жално за него што толку брзо заврши. Нека си е жив и здрав тоа е најбитно па после другото:( Bye Bye De la Red

Не бев дома два дена па и јас да кажам дека е навистина жално тоа што му се случи на Де ла Ред ама тоа е тоа,нека е жив и здрав идемо даље.Добро е што Алонсо се враќа в сабота.Барса изгубила:vozbud::vozbud:нека биде така и наредниов натпревар.:pop:

:kesa:

Жално жално стварно за Де ла Ред.Подобро нека не се откаже,него ли да продолжи.Така може и да изгуби живот.Знам дека се имаше онесестувано на неколку утакмици.Нека се грижи за здравјето стварно штета лоша судбина.
А иначе ова со овој од Сантандер е глупост невидена.Се покажал на една утакмица и готово ѕвезда е.Епа ај и ја ќе се снимам во маало најдобри потези,голови што сум правел и може ќе ме земат и мене.Па уште и 10 милиони за тој ќе давал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom