Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Договорот му истекува ова лето. Со Расинг ќе потпише нов 4 годишен договор. И ќе биде слободен играч дури за 4 години. Реал го купува за 10 милиони, меѓутоа го остава на позајмица таму да игра, и ќе биде во тимот за сезоната 2011/12. И како може следната година како слободен, стварно не ми е јасно.

Првпат слушам дека ќе потпише 4 годишен договор ја разбрав дека ако сезонава одигра повеќе од 450 мин автоматски му се продолжува уште 1 година а не 4 години

Ама пак мое мислење е дека 10 милиони се многу

Првпат слушам дека ќе потпише 4 годишен договор ја разбрав дека ако сезонава одигра повеќе од 450 мин автоматски му се продолжува уште 1 година а не 4 години

Ама пак мое мислење е дека 10 милиони се многу

4 години е, лошо си прочитал, имаше вчера на АС, не можам сега да ја најдам веста.

А тебе ти мењава ли нешо ако се 5, 10, 20 милиони ?

Штета за Де ла Ред.... можеше да биде најдобар, но најважно е што е жив.

А добро запнале сеа за Каналес, јас лично го неам гледано, ако играл добро постојано вреди и 10 милиони, тоа не е за Перез многу, но ако е one match star ондак срање.
Гарај мислам го зедовме за толку.:toe:

Штета за Де ла Ред.... можеше да биде најдобар, но најважно е што е жив.

А добро запнале сеа за Каналес, јас лично го неам гледано, ако играл добро постојано вреди и 10 милиони, тоа не е за Перез многу, но ако е one match star ондак срање.
Гарај мислам го зедовме за толку.:toe:
Брат види вака... добар играч е каналес
ама има право Vide што се буни... не знаеме да си ги цениме нашите играчи а ги преценуваме другите... дечко е моментално најдобриот млад талентиран играч во шпанија и може ќе прерасне во многу голем...
ама друго ми беше зборот, уште не докажан,уште не созреан е а го плаќаме 10 мил?!
еве добро го спомна снајдер 15 ли вреди ако малиот е 10? или робен 25?
ете зашо се лутам, на високите трансфери, и би сакал да се врати времето од пред 10-тина години и реално ќе видите кој колку вреди... а сето тоа е само ради Перез(му прави добро само на реал а штети на другите,кои не го носат епитетот најдобар клуб на хх век), тој прв почна со тоа пред 10 години... и сега сите страдаат ради тоа, нереални цени за играчи :toe:
не би смеел да помислам колку ќе го платиме исти таков играч како каналес (и тоа од неколку добри утакмици само) а за 6-7 години... најверојатно 60 мил. минимум како тргнало

Зарем 10 милиона му прават проблем на Перез? Тој има профит неверојатен така да подобро сега што ке го плати 10 милиона отколку за 4-5 сезони коа тој може ке биде но.1 на својата позиција па да го плакате 3-4 пати повеке...

Зарем 10 милиона му прават проблем на Перез? Тој има профит неверојатен така да подобро сега што ке го плати 10 милиона отколку за 4-5 сезони коа тој може ке биде но.1 на својата позиција па да го плакате 3-4 пати повеке...

Не му прават проблем на Перез, Перез без проблем ќе ги плати тие. Проблем им прават на навивачиве на форумов, ко божем они ќе ги плаќаат тие пари.

Абе и за Игуаин дадовме 13мил па испадна :zver: од играч.
Иначе вреди Каналес за 10 мил со оглед на игрите што ги прикажува во Расинг и со оглед на неговата возраст. Не се смета џабе за еден од нај надежните млади шпански фудбалери.

Абе на крај краева ни Перез од џеб не ги дава тие пари,тој само го одврзува ќесето на клубот,е сега ако е полно што има да се лутат навивачиве на форумов.Не го имам гледано како игра ама вреди да се инвестира во млад играч,откај знаеш што бидува:toe:

Абе на крај краева ни Перез од џеб не ги дава тие пари,тој само го одврзува ќесето на клубот,е сега ако е полно што има да се лутат навивачиве на форумов.Не го имам гледано како игра ама вреди да се инвестира во млад играч,откај знаеш што бидува:toe:

Шо збориш ти Реал да не е поддржуван од Бил Гејтс случајно!? Тоа шо е најбогат клуб на светот не значи дека треба да се флрат пари за играчи.

Шо збориш ти Реал да не е поддржуван од Бил Гејтс случајно!? Тоа шо е најбогат клуб на светот не значи дека треба да се флрат пари за играчи.
Постов мој е многу јасен не знам зашто не си ме разбрал.Ако мислат дека вреди млад е играчот има време да се докажува итн.А ако мислиш дека Перез од џеб ги дава парите побарај му го на Манга тој линкот на хрватски па ќе се увериш.

Постов мој е многу јасен не знам зашто не си ме разбрал.Ако мислат дека вреди млад е играчот има време да се докажува итн.А ако мислиш дека Перез од џеб ги дава парите побарај му го на Манга тој линкот на хрватски па ќе се увериш.

Не се секирај знам оти Перез го троши буџетот од клубот, туку факт е тоа шо Реал не направил некој ефтин трансфер, се купуваат играчи со мулти милионски суми, во ред, али за млади таленти не вреди да се дават толку многу пари. За Игуаин дадоа ако не се лажам 15-20 милиони, а слично нешто беше и за Гаго.

Видов за де ла ред ууфффффф ЖАЛНО!!! :icon_frow:zid::cry: А иначе Каналес вреди и вреди да се дадат пари за него, се гледа одма дека има потенцијал.

Portada_AS.jpg

The Madrid is negotiating the signing of Luis Filipe

http://translate.google.com/transla...e/dasftb/20100115dasdaiftb_19/Tes&sl=es&tl=en

За следната сезона се планира Луис Фелипе од Депортиво.

Portada_AS.jpg

The Madrid is negotiating the signing of Luis Filipe

http://translate.google.com/transla...e/dasftb/20100115dasdaiftb_19/Tes&sl=es&tl=en

За следната сезона се планира Луис Фелипе од Депортиво.
Јас сум презадоволен со Арбелоа, па и без Фелипе би останало одлично. Можеби предност ке биде доколку би го имале ова за наредната сезона.
Арбелоа Рамос Пепе Фелипе
Е тогаш тука би немало место за Видич.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom