Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
лелеее шо се дешавало на Бернабе!?

неможев нажалост да гледам али да знаев дека ќе има демолирање можеби ќе најдев време...

ај голчињата бар да ги погледнам :tv:
и секако честитки за победата... е ова е триумф, и најголемите хејтери на Реал да бидат принудени да честитаат :wink:

лелеее шо се дешавало на Бернабе!?

неможев нажалост да гледам али да знаев дека ќе има демолирање можеби ќе најдев време...

ај голчињата бар да ги погледнам :tv:
и секако честитки за победата... е ова е триумф, и најголемите хејтери на Реал да бидат принудени да честитаат :wink:

Една страна поназад ги имаш голчињата. :smir:

хихихи 4-тиот гол, Игуаин... ГОЛАСО !

а и Кики магариња ги напраи за 5-тиот :tv:

Овој Реал го сакам, кога без проблеми ги осакатува помалите екипи, 4 гола во прво полувреме, и мирна глава, а не како со Ксерез 1 - 0 до 80 минута, или со Алмерија пресври.

Одлично е што годинава ја завршуваме со висока победа и со убедлива игра. Лошо е што сега следи мала пауза, во многу лошо време доаѓа паузата, затоа што сега фативме залет, и оваа пауза лошо ќе ни дојде. Али ај, новата година ја отвараме со Осасуна, се надевам дека Кака ќе биде вратен до тогаш, па ќе можеме да го видеме комплетниот состав.

Нека ни е честито победата !

Голот на Игуаин :drk:
морам да ти признаам дека Кака е ѕверка,ама кога се врати мора да играме со роналдо,кака,игуаин и вдв напред... не за друго докажа овие утакмици дека вреди прв тим Рафаелчо,а еве денес и головите стигнаа од него а како само добро се снаоѓа и асистира алал нека му е... ВИСТИНСКИ ПЛЕЈМЕЈКЕР :cuc: :aplauz: :zver:

Прекрасна игра прикажаа сношти, четвртиот гол на Игуаин :vozbud:

малку со задоцнување ама честито нека ни е победата

Абе до вчера , мајки-шајки му се караа тука 200 на саат.
Преку вечер , херој стана?

Нема проблем.
Ти реков јас само тебе, да го видам да изигра вака со Севиља , Барса ... Ливерпул , Милан ...Јувентус...

После тоа јас лично ќе се извинам и ќе го повлечам моето мислење дека Марсело не е дораснат да игра на позиција на која го форсира Пелегрини да игра.

Далеку од тоа дека е лош играч, само уште не е дораснат на притисокот.

Ја лани цело време зборев дека Марсело треба да игра крило, а не бек. Еве годинава игра крило и е далеку подобар од тоа што беше лани. Ако ми најдеш лош збор да сум рекол годинава за Марсело слободно цитирај ме.

Супер игра синоќа,сите изиграа на високо ниво.Некои јадеа пред тоа дека одбраната ќе ни биде конфузна без Пепе,ваква одбрана сезонава нема изиграно Реал.Многу моќно делуваа на теренот,а 4-тиот гол на Игуаин беше ремек-дело.Само Мамаду не се уклапаше во тимот пошто нема играно долго време.Кога ќе се врати Кака ќе може да се проба некоја друга формација,а за неа подоцна.
Другото коло се надевам на избивање на прво место.
ХАЛА МАДРИД!:smir:

Најефикасни сме воопшто во Европа. Најмногу во Примера, најмногу во ЛШ. И после Реал се мучел за да победи :)

Пелегрини: Ова мора да се прави почесто

Ван Дер Варт: Прекрасна ноќ за мене

Моментално сме најефикасниот тим во Европа, 40 постигнати погодоци во првенството. :tv:
грешиш 42 има челзи а арсенал има 44 гола... не е битно шо изиграле 2-3 утакмици повеќе од нас,ама моментално повеќе голови во лигата само имаат :toe:
додека заедно со ЛШ тогаш сме најефикасни :)

грешиш 42 има челзи а арсенал има 44 гола... не е битно шо изиграле 2-3 утакмици повеќе од нас,ама моментално повеќе голови во лигата само имаат :toe:
додека заедно со ЛШ тогаш сме најефикасни :)

Сигурно мислеше дека заедно сосве ЛШ сме најефикасни. Имаше на официјалната пред натпреварот со Марсеј, таму дадовме уште 3 па сега и + 6...најефикасни у Европа сме 100%.

Сигурно мислеше дека заедно сосве ЛШ сме најефикасни. Имаше на официјалната пред натпреварот со Марсеј, таму дадовме уште 3 па сега и + 6...најефикасни у Европа сме 100%.
Најефикасни по дадени голови на натпревар, они имаат изиграно повеќе утакмици па можно е да имаат повеќе голови дадено.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom