Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ама зошто миланези не сте фер, и кажете реално?! Па ајде кажите колку фаули над Кака не беа судени?! Со раце, со нозе...уште со глава фалеше да го тепате за да суди педерот фаул?! Го потепаја цела утакмица и еден фаул да му судеше барем. А секој контакт од страна на Лас со противничките играчи беше фаул. Ма ајде...преку леб погача сакате.

Иначе Бензема изигра добро според мене, многу подобро од Игуаин. Исто мислим да играше Арбелоа на првата утакмица, немаше ни нерешено да извадат а камо ли да тепаат. Многу мудра игра од Арбелоа, го сечеше Пато уште на средина и не му дозволуваше да прими топка. Треба да учи Марсело малку од него.
brat za se so tebe se slozuvam...
arbeloa ne bese tolku los kolku so go kudite...
izigra bas toa sto trebase sitni prekrsoci, i spreci mnogu sansi so gi zaebaa pepe i pred se albiol(katastrofa ziva denes)
dodeka benzema ne izigra ama ic od toa sto se barase od nego, a trebase da bide zad higuain (i bese de) i trebase da sorabotuva so nego, ama toj toa ne go pravese samo gledase prostor da si napravi id a sutne BEZVEZA... mnogu zboram protiv nego ama i samiot si go bara i ne go raboti toa sto mu e dadeno,sea ako si so higuain sorabotuvaj so nego pic*a mu majcina ne izigravaj zvezda jas mozam sam... pretera denes ama barem se trudese nesto za razlika od drugite utakmici koga samo kolku da se broi bese.. :toe:

i daj prekinete mestena ne mestena...
ako gledame realno nas ne zaebaa sudiite i na dvata natprevari,dzabe ke se zalite vie na 2 ponisteni gola da bese se regularno kojznae sto ke bese do sea so milan,prvin tesko 2:0 vodstvo da ni dostignevte doma, asega ja spomnav akcijata po koja vi dosudija penal, bukvalno pedersko izgrano od vaza strana i da ne zboram uste so ne mu napraija na kaka...

Бензема изигра супер, дај не замижувајте пред некои работи. Тоа му беше задача на Бензема, затоа и беше поставен малку поназад. Имаше задача да ја рашири одбраната на Милан, со оглед на тоа што Кака играше малку повеќе во средина а Марсело менуваше страни по лево и десно. Игуаин не изигра слабо само поради тоа што не добиваше топки, него цела утакмица беше отсутен. Кога ќе добиеше топка не ја даваше на никого, пробуваше сам нешто да направи...а уствари ништо не напрае. Имаше и 2-3 неточни додавања што можеше да бидат кобни за нас, на двапати им овозможи чиста контра на Милан. Игуаин е многу добар играч, ама сеуште стоим на претходниот став дека не е играч за големи натпревари.

Епа затоа е тројката, првата шанса на Пато беше по кршење кична на Арбеола, кумува врз сомнитешно поништен гол и не направи ништо во нападот, затоа е тројката, али ете, goal.com понекогаш претеруваат ко во оваа ситуација, али над 5 не заслужува .
Пример Киву имаше 5.5 со Палермо а играше смао во први 45 минути кога водеа 4-0 и кога изигра перфектно, дури и го заборавија тоа што второ 2 од 3те гола на Палермо паднаа од негова страна и истите од 4-0 стигнаа до 4-3 . :toe:

Не се потпирајте многу на '' експертизата '' на goal,om, на последниот меч на Интер го цитираа Мурињо и според нив рекол, цитирам, со Ливорно неколку играчи на Интер сезонава по долго време изиграа цели 90 минути, тоа беа Милито, Ето и Мота .
Милито беше стартер и изигра до крај, Ето влезе на полувреме и изигра 45 минути а Мота не ни беше повикан за тој меч, па сеа види ти . Капак на Се цитираа изјава на Мурињо, нешто што тој нормално не го рече .
Хах, ги исмејувам, затоа што експерстките анализи им се во најмала рака смешни. Некат се прашувам дали воопшто ја гледаат утакмицата или само highlights.

Едно питање зошто Марсело играше во средина од десна страна ???

image1.jpg

image2.jpg

Пенал, или не, ваше е да заклучите. Судијата си го направи своето, дали беше грешка или не, сега тоа е безначајно..

Нема шо да се гледа веке...заврши утакмицата неможе ништо да се смени наше беше да уживаме во фудбалот и да ги бодриме нашите тимови.....ова беше прекрасен двомеч и со срека понатаму
Поздрав:smir:

Кога Реал доаѓа на Сан Сиро не треба да очекува победа,до сега само 2 гола има дадено во Милано,13-2 вкупна гол разлика,вклучувајќи ги и тие на Бензема и Дињо.А тоа зошто го поништија голот на Пато уште е мистерија,дури и фудбалерите незнаат...како и да е заврши утакмицата 1-1 е реален резултат,можеби Реал направи промени во тимот ама сеуште фалат многу работи,тој Арбелоа незнам што придонесол за Реал до сега,незнам ни зошто е купен тој играч кога сигурно имаат такви и подобри во младинската школа,мора да ви се врати Роналдо иначе вака не бива...ае поздрав

Бензема изигра супер, дај не замижувајте пред некои работи. Тоа му беше задача на Бензема, затоа и беше поставен малку поназад. Имаше задача да ја рашири одбраната на Милан, со оглед на тоа што Кака играше малку повеќе во средина а Марсело менуваше страни по лево и десно. Игуаин не изигра слабо само поради тоа што не добиваше топки, него цела утакмица беше отсутен. Кога ќе добиеше топка не ја даваше на никого, пробуваше сам нешто да направи...а уствари ништо не напрае. Имаше и 2-3 неточни додавања што можеше да бидат кобни за нас, на двапати им овозможи чиста контра на Милан. Игуаин е многу добар играч, ама сеуште стоим на претходниот став дека не е играч за големи натпревари.
Најпрвин добар натпревар, малце не заеба судијата и нив и нас али ајде да ги отстраниме судиите.
Незнам што сакаш од него. Како може да е играч за големи натпревари, кога такви има изиграно само неколку, го нема потребното искуство. Нека го става МП така се стекнува искуство.
Бензема ме изненади(позитивно). Мислев ке се изгуби и нема ништо да постигне, но не беше така. Осеќам дека почнува полека полека да влегува во добра форма, почнува да се ослободува, сам си создава шанси, шутира. Верувајте, Не е трансвер грешка Бензема. Има време. Од овој Реал за некое време ке се пазат сите.:tv:

Угушен беше Игуаин у одбраната составена од 7 луѓе. Неможе многу да направи тука.

image1.jpg

image2.jpg

Пенал, или не, ваше е да заклучите. Судијата си го направи своето, дали беше грешка или не, сега тоа е безначајно..

Си го направи требаше да биде 2-1 им поништи чист гол на Милан точно..

Си го направи требаше да биде 2-1 им поништи чист гол на Милан точно..

Точно не досуди 100 фаули над Кака и чист пенал над Бензема првата утакмица која к*р ќе ја добиевте да свиреше кретенот
Како и да е мора да се купи некој лев бек Арбелоа изигра мн паметно со прекршоците ама кога Пато ќе фатеше топка цело време го играше како сака заедно со Албиол ги напраи мајмуни 3-4 пати. Незнам зошто Пелегрини кога виде во прво дека Пато си игра со двајцата не им ги смени местата на Пепе и Албиол Албил десно а Пепе лево на Пато да одеше.
Првпат сезонава Рамос да изигра на ниво и во напад и во одбрана Роналдињо кој игра во добра форма не можеше да писне.
Алоно освен кога изведуваше слободни и корни не го забележав,
Ласс машина никој не успеа да го помине.
Кака имаше премногу мотивација и зезна работа нз што сакаше да докаже ама мн беше себичен и сакаше све сам што не е својствено за него
Кај Бензема првпат да го видам нешто да напраи се трудеше и постигна гол мислам дека се враќа во форма ќе видиме

Значи залучок треба да се купи лев бек очигледно пошто вака не бива и ако Албиол не се подобри ќе мора да се бара чаре и за него

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom