BATISTUTA 9
Fiorentina-Partizan-Real
- Член од
- 17 мај 2008
- Мислења
- 2.085
- Поени од реакции
- 266
brat za se so tebe se slozuvam...Ама зошто миланези не сте фер, и кажете реално?! Па ајде кажите колку фаули над Кака не беа судени?! Со раце, со нозе...уште со глава фалеше да го тепате за да суди педерот фаул?! Го потепаја цела утакмица и еден фаул да му судеше барем. А секој контакт од страна на Лас со противничките играчи беше фаул. Ма ајде...преку леб погача сакате.
Иначе Бензема изигра добро според мене, многу подобро од Игуаин. Исто мислим да играше Арбелоа на првата утакмица, немаше ни нерешено да извадат а камо ли да тепаат. Многу мудра игра од Арбелоа, го сечеше Пато уште на средина и не му дозволуваше да прими топка. Треба да учи Марсело малку од него.
arbeloa ne bese tolku los kolku so go kudite...
izigra bas toa sto trebase sitni prekrsoci, i spreci mnogu sansi so gi zaebaa pepe i pred se albiol(katastrofa ziva denes)
dodeka benzema ne izigra ama ic od toa sto se barase od nego, a trebase da bide zad higuain (i bese de) i trebase da sorabotuva so nego, ama toj toa ne go pravese samo gledase prostor da si napravi id a sutne BEZVEZA... mnogu zboram protiv nego ama i samiot si go bara i ne go raboti toa sto mu e dadeno,sea ako si so higuain sorabotuvaj so nego pic*a mu majcina ne izigravaj zvezda jas mozam sam... pretera denes ama barem se trudese nesto za razlika od drugite utakmici koga samo kolku da se broi bese..