Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај пошто се правиш толку реален кажи дали им поништија чист гол на Милан т.е на Пато ???
Никој незнае зошто е поништен голот, така да би почекал до крајот ако некој дознае.

Имаше игра со рака од Пепе јас колку што видов, ама јас на снимката и видов дека ни еден играч на Милан немаше во шестнаесетник, така и да не била раката на Пепе, бескорисно..

Криво ми е за натпреваров што се уништува со вакви судиски одлуки, општо гледано, и двата тима беа на една иста мера уништени..

Ај снимките ќе ги видиш после натпреварот дали немаше играч горе во шестнаесетникот и убаво се виде дека ја крена раката кога паѓаше со тоа го попречи центаршутот, и чист гол поништен на Пато.

Ај снимките ќе ги видиш после натпреварот дали немаше играч горе во шестнаесетникот и убаво се виде дека ја крена раката кога паѓаше со тоа го попречи центаршутот, и чист гол поништен на Пато.

Ама чекај сеа шо за џабе објаснувате кога нема да се смени одлуката.Затоа џабе зборења дека било и дкеа не било.
Ако мислите дека ќе признаеме дека е гол сте се заебале.И ние ќе водиме инат и вие ќе водите.Ако продолжиме вака ќе нема крај.Затоа глејте и молете се да не заебава вака судијата.

Гримози-Реал 21 декември Тирана

Ете кој ќе части ново Ауди..:pipi:

Ќе примеме гол до крај на натпреварот. Пато ќе ни го збрца.. Такво чувство имам, а знам дека ќе се оствари..

Реален резултат, нема шо да се кажува.. Си имаа свои шанси, ние си имавме наши.. Јас сум задоволен.

Пепе и Арбелоа слабо одигра у одбрана, Ласс ѕвер, Кака изигра ОК, ама Бензема ка што знае да зафркне акција..

Ќе примеме гол до крај на натпреварот. Пато ќе ни го збрца.. Такво чувство имам, а знам дека ќе се оствари..
Chiti se spasivme....eden mal osvrt na utakmicava.......nie imame posed na topka ali vrtime okolu sesnaesetik kako muvi bez glava....nemame prav spic,glava igra bezveze,Albiol pre spor,Alonso takodzer.....sve na sve.......mozzebi gresham,no ronaldo e kljucot,bez nego nemavme poraz,so nego 2 porazi i 2 neresheni,taka da......zal mi e da kazam,no Ronaldo e real.....
Kaka prvo poluvreme dobar,vtror slabo
Benzema odlicen prvo,vtror i taka i taka......
Jas sum siguren deka gi tepame i marsej i zurich,pa ke cekam kiks na Milan.....pozzz

Неможеме против толку густа одбрана, Роналдо со шутевите може ќе сменеше нешто али тоа е тоа. И бабата да имаше муда ќе беше дедо.

Задоволен сум што конечно против некој силен противник успеавме да доминираме на теренот. Многу брзо го примивме голот, уште не совземани, примивме гол. Од тогаш и почна да паѓа нашата игра, ја немавме таа игра што ја имавме во првите 30 - 35 минути кога апсолутно имавме огромен посед на топка. Па и Дида, му ебем рефлексот, во првиот натпревар какви киксови правеше, сега како ја фати оваа последната на Раул. За мене, се на се, реален резултат. Можеше и да победиме, ама можеше и многу лесно да загубиме.

Чист пенал имаше врз кака од амброзини го потегна за дрес

Пак истото па истото.Па шо мајка барате во шеснаесетник бе кога знаете дека ќе ја заебете топката..
Јебига можевме да тепаме овие мора да имаат нешто Македонско во нив само на почеток игра добро после мора да се киксне од една акција и цела утакмица да отиде у јебана.

пелегрини незнае кога да направи замена бе се во 80 минута прави тоа обично се прави во 65-70 и само по 2 замени прави 3та замена не ја користи

Играта беше задоволувачка. Имаше некои киксеви на Албиол. Бензема пак почнува да се разигрува (Барем јас така мислам:))

И искрено кажано и тие од милан да признаат не заслужија ни бод:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom