bowl
.
- Член од
- 30 јануари 2007
- Мислења
- 8.344
- Поени од реакции
- 1.307
Никој незнае зошто е поништен голот, така да би почекал до крајот ако некој дознае.Ај пошто се правиш толку реален кажи дали им поништија чист гол на Милан т.е на Пато ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никој незнае зошто е поништен голот, така да би почекал до крајот ако некој дознае.Ај пошто се правиш толку реален кажи дали им поништија чист гол на Милан т.е на Пато ???
Имаше игра со рака од Пепе јас колку што видов, ама јас на снимката и видов дека ни еден играч на Милан немаше во шестнаесетник, така и да не била раката на Пепе, бескорисно..
Криво ми е за натпреваров што се уништува со вакви судиски одлуки, општо гледано, и двата тима беа на една иста мера уништени..
Никој незнае зошто е поништен голот, така да би почекал до крајот ако некој дознае.
Ај снимките ќе ги видиш после натпреварот дали немаше играч горе во шестнаесетникот и убаво се виде дека ја крена раката кога паѓаше со тоа го попречи центаршутот, и чист гол поништен на Пато.
Chiti se spasivme....eden mal osvrt na utakmicava.......nie imame posed na topka ali vrtime okolu sesnaesetik kako muvi bez glava....nemame prav spic,glava igra bezveze,Albiol pre spor,Alonso takodzer.....sve na sve.......mozzebi gresham,no ronaldo e kljucot,bez nego nemavme poraz,so nego 2 porazi i 2 neresheni,taka da......zal mi e da kazam,no Ronaldo e real.....Ќе примеме гол до крај на натпреварот. Пато ќе ни го збрца.. Такво чувство имам, а знам дека ќе се оствари..