Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo; Lass, Xabi Alonso, Granero, Van der Vaart; Raúl y Benzema

Абе ајде шо им е филмот па зашо го стаиле на клупа Игуаин бе:@...дај нека го стаат прва нека не се занесуваат:nenene:.....ааа и со среќа нека им е и да ги напунат шо поише:pipi:

Прекрасна акција и гоооллл на Рауллл :vozbud::vozbud:

Одлично играат сите до сега се гледа колку недостасуваше Ласс во средината се осеќа.. :vozbud:

Абе коа мислев да ги напунат не мислев да не ме остаат да си се спремам на раат...али ако нека продужат:pipi:

Очекувајте утре милионска понуда од Флорентино Перез за играчов што ни го брцна. :vozbud:

Многу незаложувачка игра прво полувреве на играчите...ова темпо стварно не ме радува како се игра! Ајде денес Валадолид ќе помине, ама што не очекува среда и сами добро знаеме. Милан навидум нижи мн слаби резултати но во играта не е толку лош, а имаат и искуство во Лш, така да доколку играчиве не го даваат својот максимум на натпревариве тешко дека ќе преживееме дури и среда. Со овој тим искрено верувам и Арсенал со втор состав би не победил, камоли со прв. Сега знам дека ќе ме прават некои луд, ама вистината е тоа, и кај и да е ќе излезе на виделина во натпреварите со јако реноминирани екипи. Позз, се надевам на триумф

овој марсело се испотепа но ја зема топката мислев ке подае и на срека дае гол се спаси од бркање од реал

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom