Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ВдВ место Гранеро и ќе биде топ...
Really ? Ништо не нуди ВдВ во играта, така да Гранеро место ВдВ било каде било кога.

Кака имал мала повреда и бил изморен, така да ни он не е сигурен за вечер. Игуаин место него...

Really ? Ништо не нуди ВдВ во играта, така да Гранеро место ВдВ било каде било кога.

Кака имал мала повреда и бил изморен, така да ни он не е сигурен за вечер. Игуаин место него...

Сезонава не ни играше ВдВ, а ти кажуеш дека не нудел ништо. Види само за репрезентација како игра. Сега Гранеро ако ти е омилен играч, незначи дека е најдобар. Ја сум сигурен дека у моментов ВдВ ќе изигра далеку подобро од Гранеро, и бш сакам да игра вечер па ќе праемо муабет.

Дечки роденден ми е денеска, па најубав поклон би ми било една петардичка утре. И да, се надевам дека во оваа 17та година, ќе го видам Раул пак како го крева трофејот во Ла Лига, и во Лигата на шампиони. :)
Среќен Роденден со мало задоцнување :)
Ме немаше 2 дена да пишам па ај да се вратам пред натпреварот.
Вечер мора Игуаин да игра и мислам дека би требало да му се даде на Вдв шанса, не стартер но барем 30мин добри да ги одигра.
Очекувам победа вечер :tv:

Сезонава не ни играше ВдВ, а ти кажуеш дека не нудел ништо. Види само за репрезентација како игра. Сега Гранеро ако ти е омилен играч, незначи дека е најдобар. Ја сум сигурен дека у моментов ВдВ ќе изигра далеку подобро од Гранеро, и бш сакам да игра вечер па ќе праемо муабет.
Играше лани нели, придонесе нешто ? Во Реал има изиграно 2-3 добри утакмици, може и најдобар да е во репрезентација пак е дупка во Реал. Дур не го покаже спротивното, Гранеро е подобар.

Играше лани нели, придонесе нешто ? Во Реал има изиграно 2-3 добри утакмици, може и најдобар да е во репрезентација пак е дупка во Реал. Дур не го покаже спротивното, Гранеро е подобар.

Не викам дека изигра добро, ама присети се на првите 5-6 кола. После тоа падна, што резултираше и со неговата минутажа во тимот. Ретко кога добиваше шанса после тоа. Заради 2-3 слаби утакмици Шустер едноставно го отпиша од тимот.
Годинава е далеку полесно да се игра со играчи како Роналдо, Кака, Чаби и остали...бш ме интересира што ќе пружеше лани Гранеро со тој тим на Реал.

Ако игра Раул, нема да игра еден од Игуаин или Бензема. Еден од Гранеро и ВдВ мора да игра на средина...

Игуаин сигурно ќе игра тоа го кажа Пелегрини а би сакал и Бензема со него у прв состав поради што се наоѓа у подобра форма
Раул не памтам коа последењн пат дал гол
а за ВдВ или Гранеро исто ми е ма да сакл повеќе да го видам ВдВ

Секаде ги променија предвидувањата на составите, сега секаде пишува дека Ван Дер Варт ќе игра прва постава, на местото на Кака. Ја би го стаил место Кака, Игуаин, али ај да видеме дали ВДВ заслужува да остане во Реал.

Подобро би било да игра ВдВ отколку Гранеро, не го правете Гранеро вундеркинг, стварно е добар ама уште треба да учи а нему и статусот во Реал му е осигуран. Моментално ВдВ е подобар. И не мора Хигуаин да игра на оваа од почеток, ептен ако не иде да влезе, не мора да се ризикува сега со ваков противник кога е во топ форма, може да се чува за со Милан. Мислам дека Бензема денеска со Милан - Хигуаин, полн погодок :helou:

Ајде еве ме и мене најпосле.

Вечерва би сакал и јас да го видам ВДВ на теренот и баш како и Дј манга сакам да видам и да се уверам дека заслужува да остане во Реал.

Инаку Раул денеска пред почетокот на натпреварот ќе добие и награда за неговиот 710 настап за Реал.. Па сега заради ова можеби Пелегрини ќе го пушти прва да игра...

Подобро би било да игра ВдВ отколку Гранеро, не го правете Гранеро вундеркинг, стварно е добар ама уште треба да учи а нему и статусот во Реал му е осигуран. Моментално ВдВ е подобар. И не мора Хигуаин да игра на оваа од почеток, ептен ако не иде да влезе, не мора да се ризикува сега со ваков противник кога е во топ форма, може да се чува за со Милан. Мислам дека Бензема денеска со Милан - Хигуаин, полн погодок :helou:
Не заебаај. Чоекот неможе на ред да дое да игра, па и сеа да го остаат на клупа. Не доаѓа у предвид. Игуаин мора прва денес! Ама Мора!:pipi:

Баш би сакал денес да го видам Игуаин како десно крило. Во сезоната кога Капело беше тренер, кога Бекам беше повреден баш последните 5-6 натпревари во лигата Игуаин ги играше десно крило, а и тогаш созреа како врвен играч и ги покажа своите квалитети. А и + тоа Кака повеке му одговара да игра лево.
Еве според мене:
----------------------Cassilas---------------------
Ramos---------Pepe-----------Albiol---------Marcelo
----------------Lass-----------Alonso--------------
Higuain--------------Granero/VdV---------------Kaka
----------------------Benzema---------------------

Ипак изгледа ќе одмара Игуаин,Раул ќе игра.Исто така ВДВ и Гранеро ќе играат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom