Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај честито победа. Аууу каков фудбал МЕРАЦИ:pipi: Прво полувреме се напнав и ги убив од пцуење, ама затоа за второво неам коментар. Гаго одма аут мн. заебава типот, а иначе за другиве неам шо да кажам, т.е некои се успаа на моменти али после се средија и дека вредеше сумата дадена за Кики...ааа и со среќа 1 гол на Руд :smir: Рамос се врати јухууууу:back:

Искрено, кога почна натпреваров 45 сек гол, сум се радувалллл и после заспав.. ќе умрев насред утакмица од досада :) се до 70 мин. кога момциве се изнервираа и сватија дека ја нервираат публиката на бернанеу и насекаде во светот :))))) Честита нека ни е победава.. и само петарди да ни се множа а Касиљас на 0 да си остани :pipi: Најмногу сум радосен за за Нистерлој!! Се врати на најдобар можен начин.. Ѕверка е човеков. CR си ги оправудва парите и очекувањата, и Гути партали прај. :vozbud:

Десетка од мене. :drk:

Само ѕвезди купуват Реал и ги уништуват еве и Роналдо дојде во Реал и не го бива веќе џабе парите ги дадоа, и Кака не е нешто подобар не бива само со ѕвезди да се игра џабе толку пари се дадоа :pos2::pos2:

Кај сте бе сега да серете за Роналдо и Кака кој ќе дојдел во Реал се уништувал... бабини деветини:)

Иако ја добивме утакмицава со голема разлика во целост не сум задоволен од играта на Реал онака гледано на цела утакмица.....единствено за последните 15 минути БРАВО останатото време тапа..:tapp:

Kaрим полека полека почнува да ме потсеќа на феноменот. Честито нека му е првенецот. :real:
de be decki sto se napalivte na benzema... bez konkurencija najslab igrac ni bese cela utakmica... gago podobro od nego izigra... a posle lesno e da se dade gol dva na dva... me cudi samo kako vi se vrzani ocite ne mi e jasno...
site drugi bea fenomenalni, i se vrati na maestralen nacin GOLEMIOT VAN!!!:vozbud::vozbud::vozbud:
ajde so villareal ke vidime kako ke bide, seriozen protivnik se i ne se za potcenuvanje...:smir:

30/90 утакмицава, толку играа, 30 минути добро, рака на срце тоа беше и повеќе од доволно, ама сепак играта не беше на некое високо ниво. Се осети потреба од организатор на играта на средина, некој кој ефективно ќе ја дистрибуира топката кон напаѓачите, Лас, и особено Гаго, потфрлија во таа улога денес. Ќе признаам дека очекував повеќе од Гаго, оти не знам уште колку пати ќе има шанса да биде стартер сезонава.

Ми се допаѓа слободата која ја имаат Кака и Роналдо кога се напред, само треба поголема организираност и пред и позади нив, за они да дојдат до полн израз. Не ми се допадна тоа што најистурените играчи нон-стоп забегуваат странично да примат топка, тој простор нека им го остават на горенаведениве двајца и плус бековите, кои денес беа доста активни по бочните позиции, иако без некој поголем ефект.

Мило ми е Руд што се врати, на неговиот гол се радував како да сме освоиле ЛШ, ама еве го, пак се повредил при постигнувањето на голот :( утре ќе го прегледаат, па ќе видиме дали е сериозно.

И уште нешто

“Fans see, feel and express with applause or whistles. Today it was Fernando Gago's turn, but he shouldn't be affected because he is good enough to change things around.”

Што е со овој дел од изјавата на МП, Гаго беше исвиркан? Јас не чув ништо.

Честитки за петардата само така да продолжиме нека му е честито првенец на ваннистелрои само така да продолжи и роналдо е закон ги оправда парите само така да продолжи поздрав и напред РЕАЛ

Мислам дека не треба да се очекува Гаго да изигра добро на позицијата кај што е форсиран. Не ми лежи таму и крај. Кога играа заедно со Диара I он играше поназад од Диара, а сега е форсиран пред Лас како плеј. Ваљда ќе има време да се докаже, иначе лошо му се пишува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom