Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со Виљареал на средина би ги играл Диара на квадрат. Мамаду нешто поназад како деструктивец, а Лас на местото на Чаби. Црно ни се пишуе ако игра пак Гаго, Виљареал не е Ксерес...
Што сте запнале бе со ВДВ...тој нема играно цела предсезона:nenene:
Како не си чул бе? Па цело второ полувреме беше исфиркуван. Секој контакт со топка. И заслужено, каков плеј е Гаго кога незнае да поврзе одбрана и напад? Еднаш не го видов да ја сврти главата напред, прима топка и одма на Гарај и на Албиол. Ебате играчот. И контрата кога ја усра, можеше слободно на Бензема или Роналдо да им ја даде, а тој греота се уплетка со топката. Нека се враќа што побрзо Чаби, црно ни се пишува со нашиов вечен “талент“.
Разликата е што Рамос знае да игра...И рамос немаше ни тренирано ни играно цела предсезона.
А што толку ја тупите со ВДВ се што беше е некој спомна треба да биде и ВДВ повикан и ако има можност да му се даде некоја минута![]()
Гути и Гранеро се резерви на Роналдо и Кака, така да и да го повикат нема шанси да игра...
Разликата е што Рамос знае да игра...