Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Има време за тоа кој ке биде пред кој, а во случајов праите муабет за резерви. Има многу работи кој ке се гледаат, тренинзите, формата, повредите, дали се вклопуваат добро и уште многу други работи. Неможеме сеа да кажеме дали Снајдер ке игра повеке од Гаго или дали повеке ке сметаат на него.
А затоа за Гранеро искрено момакот е добар за негови години, треба да остане. Логички е ваков играч неискусен, кој не е ни многу познат ни популарен у фудбалски свет, да се "гуши" покрај Роналдо Кака и остали у тим, а тој тоа го нема и покажува дека може добро да соработува.

g0826.jpg

Ќе си добие многу анти-фанови Снајдер ако се случи нешто вакво...

Наводно Јунајтед го бара Робен.

Изгледа Робен бара да си оди, и реал очекува мултимилионска понуда од Манчестер, А Снајдер рекол дека не си оди.

Според напишаното од доле со мали букви тоа би било.:)

Ова се сега за сега шпекулации.

Робен прави растур, Пелегрини сигурно не е луд да го дава, а Снајдер ако е спремен заради некоа путка да ја грее клупата, тоа е негова работа.

Чекајте дури не дадат нешто малку поофицијално, вакви шпекулации имало и ке има.

Изгледа Робен бара да си оди, и реал очекува мултимилионска понуда од Манчестер, А Снајдер рекол дека не си оди.

Според напишаното од доле со мали букви тоа би било.:)
Нема везе, Робен барал да си оди ? Робен шо се вика молеше за да остане и да се бори а сеа му текнало да си иде... абе ајде ? Шпекулација.......

Абе и ја да сум на местото на Cнајдер не би сакал да одам. Си зема јака плата и ужива!

А и подобро е да тренираш со ѕвезди отколку со пропаднати играчи во Интер (без навреда)

Абе и ја да сум на местото на Cнајдер не би сакал да одам. Си зема јака плата и ужива!

А и подобро е да тренираш со ѕвезди отколку со пропаднати играчи во Интер (без навреда)

Ах сега ако остане во реал сигурно нема да ја зема истата плата што ја земаше кога играше стандардно... така да јас мислам дека треба да оди во Интер, ем ќе биде главен, ем ќе ја зема истата плата ко што ја земаше во Реал кога играше стандардно:toe:

И ?? Губиш место во тимот на Холандија за СП.

И ?? Губиш место во тимот на Холандија за СП.

Мислиш ? Зарем знаеш некој холандски репрезентативци кој на Ван Дер Варт и Снајдер би можеле да им го заземат местот ? Јас не познавам. Мислам дека Снајдер и во трета лига да игра, пак ќе си има загарантирано место во репрезентацијата на Холандија.

Мислиш ? Зарем знаеш некој холандски репрезентативци кој на Ван Дер Варт и Снајдер би можеле да им го заземат местот ? Јас не познавам. Мислам дека Снајдер и во трета лига да игра, пак ќе си има загарантирано место во репрезентацијата на Холандија.

:uvo: Не мислам така.. тие двајца не се незаменливи според мене, ако Снајдер неигра и заборави шо е фудбал, јас не би го играл. Има Холандија добри играчи кои можат да изиграат повеќе од добро.. пример за ВДВ би го играл Афелај, а наместо Снајдер, Бабел, Дезеув, незнам дали имаш слушнато за нив ама се прилично солидни играчи кои играат во првите 11 во своите клубови, а Снајдер само би земал платата во Реал според мене нема место за него.. Али, то е мое мислење.:wink:

:uvo: Не мислам така.. тие двајца не се незаменливи според мене, ако Снајдер неигра и заборави шо е фудбал, јас не би го играл. Има Холандија добри играчи кои можат да изиграат повеќе од добро.. пример за ВДВ би го играл Афелај, а наместо Снајдер, Бабел, Дезеув, незнам дали имаш слушнато за нив ама се прилично солидни играчи кои играат во првите 11 во своите клубови, а Снајдер само би земал платата во Реал според мене нема место за него.. Али, то е мое мислење.:wink:

Тие се само просечни играчи, не можат ни малку да ги заменат Снајдер и ВДВ, па макар они и да не чепнале топка 1 година. Бар јас така мислам.

Али не му е до тоа на Снајдер. Го боли курац (со извинение) него дали ќе игра за Холандија или не. Тој сега е сконцентриран на ова:

wesley-sneijder-and-yolanthe-cabau-van-3Wiz6j.jpg

It is not Inter or Real Madrid, but his girlfriend apparently had put to confusion in the head of midfielder who risks losing the World Cup

Така да, тој би заиграл и за некој нисколигашки мадридски тим, но само да остане во Мадрид.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom