Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема врска, Снајдер секако ќе биде земен за СП. И ВДВ не играше цела сезона за Реал, па беше стандардно меѓу први 11 за репрезентација. А тие што ги наброја Де Зеув, Де Јонг и другите...тие се последни играчи за врска, а Снајдер игра офанзивно, веднаш зад напаѓачите. Така да Снајдер вака или така, ќе си ја е*е госпоѓицава и пак ќе биде на СП :)

Во сабота со натпреварот Реал Мадрид - Ла Коруња во директен пренос на Алфа ТВ стартува ексклузивната спортска програма на Алфа ТВ - пренос од натпреварите на шпанската Примера фидбалска лига во чии редови се фудбалерите и екипите кои ги освоија најпрестижните европски фудбалски одличја Европското првенство и Лигата на шампионите.

http://www.alfatv.com.mk/default.aspx?mId=88&articleId=218

Со голема возбуда, и голем адреналин, ја чекаме таа долгоочекувана сабота. :vozbud:

Damn it, шо му е на Рамос бе? Шо повреда ќе беше, од лани нема тренирано со екипата, ќе ја почнеме сезоната без него и Пепе назад, ама би требало да е се ок.

Еве еден текст на српски, во кратки црти објаснета историјата на Реал Мадрид. Мене навистина многу ме заинтересира, па ви препорачувам, кој го нема прочитано, да го прочита.

Nogometni kraljevi iz Madrida

Еве еден текст на српски, во кратки црти објаснета историјата на Реал Мадрид. Мене навистина многу ме заинтересира, па ви препорачувам, кој го нема прочитано, да го прочита.

Nogometni kraljevi iz Madrida

I kada je Realova nadmoć natjecanje u Kupu prvaka pomalo činila smiješnim, Barcelona im je uspjela podmetnuti nogu već u prvom krugu 1961. godine uz svesrdnu pomoć engleskog suca Leafa koji je poništio čak četiri Realova pogotka. Barcelona je dogurala do finala gdje je poražena od Benfice, jednako kao i Real iduće sezone.

Eве, и у Европа “помагал“ Франко. :tapp:

Damn it, шо му е на Рамос бе? Шо повреда ќе беше, од лани нема тренирано со екипата, ќе ја почнеме сезоната без него и Пепе назад, ама би требало да е се ок.
Прочитав дека ке биде подоготвен за дуелот со Ла Коруња али без тренинзи колку ке може да одигра стварно незнам .:toe:

Каков подготвен за со Депортиво што зборите...За второто коло можеби ќе биде спремен, сега уште не е фит.

Рамос во текот на наредната недела ќе се врати на тренинзите. За второто коло би требало да биде фит.

Едвај чекам да видам како ќе играат нашите миленици против Депортиво очекувам победа :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom