Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
eee pelegrini si ja vide greskata a??? VDV PRVA POSTAVA POD ITNO!!!!

Дефинитивно Р.Мадрид се најголе Шупаци, после Интер се разбира.
Без Навреди, ама вистина е.

Едит. Нека ви е среќен роденденот на Клубот.

Затоа што не се предаваат до крај и го вртат резултатот? За разлика од некои кои не можат?

Ја искршија пречката од мавање, уживав во натпреварот.

Тооооооооооооооооо те сакам Ван Дер Варт али дефинитивно повеќе жена тииии.
Дали сме сеа први на табела?

Заслужено тепавте, ги умревте цело второ полувреме.

Ама ак не го тепате Лион, џабе милионите.:pos2:

DA DA PRVI SME IGRACITE SLAVEA KAKO DA OSVOILE TITULATA AHAHAH

КОја креативност само.Плетеа
Гути---Алонсо

Што супаци бе?
Ја глеаше утакмицата?
Канонада пред оглот на палоп иомаше

Значи ако твојот тим победи со гол на крај, тоа не се шупаци, ама ако биде спротивно не знам шо би направил.
Поише Сакав МИлан да тепа вечерва за да се доближи на интер него овие Мересенарис да тепаат и пред Барса да отидат.

Тооооооооооооооооо те сакам Ван Дер Варт али дефинитивно повеќе жена тииии.
:pos2::pos2:

иначе први сме, ради боља гол разлика
ХАЛА МАДРИД!!!
со ваква игра сме незапирливи

Хахаха леле ама се извадовте.....Али ја очекував сигурна победа - одмазда ама ви ја искомплицира Севиља победата..... А за Барселона - една тепсија бурек и карта за Куратица.....:costumed1

Кој ја чекал на спортска дефинитвно рипал ко луд во 90 :toe:,мене је заеба Барса али затоа сеа сте 1 место.Почнавте и како Интер да ги вртите:toe:

Значи ако твојот тим победи со гол на крај, тоа не се шупаци, ама ако биде спротивно не знам шо би направил.
Поише Сакав МИлан да тепа вечерва за да се доближи на интер него овие Мересенарис да тепаат и пред Барса да отидат.

Вие играте Европа Лига ние не.Ти ќутиш ние славиме!Или ќе збориш пристојно или ќе се губиш од темава.

дечки немаме 2 у 1 направено од 2007 последниот натпревар со мајорка кога освоивме титула... нау ор невр!!!! летс дуит бојс:smir:
ШО РЕКОВ А? А? А?А
АБЕ СО ВАКОВ СОСТАВ МАМЕ ЌЕ ЕБЕ МЕ НА СИТЕ БЕЕ... МП ОТВОРИ ОЧИ И У ПРВА ПОСТАВА РАФАЕЛ И ГУТИИИИИИИИИИ ЧАРЕВИ ГО РЕШИЈА НАТПРЕВАРОТ!!!! :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom