Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
али Лас беше очаен вчера дали го видовте моментот коа фино лепо си ја смирува со нога.
потоа прима топка и ја утнува при додавањето :pipi:

a4lnp5.jpg

:toe:

Имаше и уште една ситуација, ние изведувавме корнер а играчот на Ксерес фино лепо си ја прими топката со рака у 16м.

Имаше и уште една ситуација, ние изведувавме корнер а играчот на Ксерес фино лепо си ја прими топката со рака у 16м.

Гледајте вечерва Атлетико-Каталуња ќе видите како се суди пенал :tv:

Повикани за со Лион:
Porteros: Casillas y Adán.
Defensas: Arbeloa, Sergio Ramos, Garay, Marcelo y Albiol.
Centrocampistas: Gago, Diarra, Lass, Kaká, Drenthe, Xabi Alonso, Granero y Mosquera.
Delanteros: Raúl, Cristiano Ronaldo, Higuaín y Benzema.

Гути и ВдВ повредени, Бензема повикан но несигурен дека ќе може да игра.

И Москвера повторно ќе се дружи со првотимците. :icon_bigg

Ајде вечерва за градските ривали ќе навиваме,за Агуеро и друштвото,сакам пред натпреварот со Лион да влеземе и во Шпанија со 2 бода заостаток.

Тепа вечер Барса бе, не се надевам на помош од сограѓаните. Барса имаат проблеми со одбраната, па затоа ќе примат еден до два гола, но во нападот немаат никакви проблеми, и мислам дека ќе дадат три до четири гола. Дај боже да грешам, но мислам дека ќе биде исто како ние со Депортиво, кога со многу повреди успеавме да тепаме. 5+ вечер, нема кај да мрда. :)

Тепа вечер Барса бе, не се надевам на помош од сограѓаните. Барса имаат проблеми со одбраната, па затоа ќе примат еден до два гола, но во нападот немаат никакви проблеми, и мислам дека ќе дадат три до четири гола. Дај боже да грешам, но мислам дека ќе биде исто како ние со Депортиво, кога со многу повреди успеавме да тепаме. 5+ вечер, нема кај да мрда. :)

Не ми коби пер, ја пуштив 1 за некој денар.. :pipi:

Честито победа. Ксерез многу се бранеа али се исплати трудот на Реал. Вечер мислам оти Барса ке победи, али би сакал да изгубат или да изиграт нерешено

Не сум тачен еј, дур да се испраам 20 поста ми испишавте, утнав сликата:kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom