Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Со игра како во второто полувреме, незнам кој ќе му ги гледа маките на Лион само.. :tv:

Честита нека ни е победава и само во вакво светло Кака и Роналдо да ги гледаме.

ПС: Утре Барса влегува коеф. 4.50 :back:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Real Madrid

Iker Casillas - 6: Hardly had a save to make.

Alvaro Arbeloa - 8: Always a threat going forward, capped off a confident performance with a very well taken goal, that opened the floodgates.

Ezequiel Garay - 6: Kept things quiet at the back, although he did not have much to do.

Sergio Ramos - 7: Looked assured playing in the center, and still found time to get forward.

Marcelo - 5: Made plenty of raids down the flanks, but often chose the wrong option.

Lassana Diarra - 6: Another industrious performance, but did pick up a needless yellow.

Xabi Alonso - 7: Did well to slide the ball through for the first goal, and generally dominated the middle of the park.

Esteban Granero - 5: Was constantly involved, but his delivery was often poor.

Kaka - 7: Took his time to get going, but laid on two classy assists for Ronaldo.

Cristiano Ronaldo - 8: Wasted some chances in the first half, but proved his class in the second with two well taken goals.

Gonzalo Higuain - 5: An unusually subdued performance, barely had a chance during his time on the pitch.

Substitutes

Raul - 4: Didn't really make any sort of contribution during his time.

Mahamadou Diarra - 5: Had one decent headed chance after coming on, which he missed.

Royston Drenthe - 4: Missed a virtually open goal in the dying stages.

Не ми е јасно оти Лас има подобра оценка од Гранеро? Не заслужува ни 6ка.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Никој не го спомна Гранеро а изигра феноменално асистираше за првиот, му ја даде на кака за 2 гол и цел натпревар го изира супер исто ко и претходниот
Игра стварно во голема форма
Од натпреваров разочаран сум само од Ласс и Марсело(класика коа игра лев бек и овие од Ксерез го шетаат)
А за со Лион чувствувам дека ќе ги избушиме чим прекинавме една лоша 20 годишна традиција со Депортиво зашто и оваа да не ја прекинеме

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ај нека ни е честито победата. Лион има да ги рашетаме по теренот како жаби:helou:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Real Madrid

Iker Casillas - 6: Hardly had a save to make.

Alvaro Arbeloa - 8: Always a threat going forward, capped off a confident performance with a very well taken goal, that opened the floodgates.

Ezequiel Garay - 6: Kept things quiet at the back, although he did not have much to do.

Sergio Ramos - 7: Looked assured playing in the center, and still found time to get forward.

Marcelo - 5: Made plenty of raids down the flanks, but often chose the wrong option.

Lassana Diarra - 6: Another industrious performance, but did pick up a needless yellow.

Xabi Alonso - 7: Did well to slide the ball through for the first goal, and generally dominated the middle of the park.

Esteban Granero - 5: Was constantly involved, but his delivery was often poor.

Kaka - 7: Took his time to get going, but laid on two classy assists for Ronaldo.

Cristiano Ronaldo - 8: Wasted some chances in the first half, but proved his class in the second with two well taken goals.

Gonzalo Higuain - 5: An unusually subdued performance, barely had a chance during his time on the pitch.

Substitutes

Raul - 4: Didn't really make any sort of contribution during his time.

Mahamadou Diarra - 5: Had one decent headed chance after coming on, which he missed.

Royston Drenthe - 4: Missed a virtually open goal in the dying stages.

Не ми е јасно оти Лас има подобра оценка од Гранеро? Не заслужува ни 6ка.
Затоа што гледаат снимки а не натпревари а и тоа не го гледаат добро.
:tapp:

А и општо гледано страната им е шит така да ништо не ме изненадува :)

Гранеро > ВдВ > Снајдер > Чави и остали позери :tv:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Сега срушивме мислам уште еден рекорд. Повеке бодови од било која сезона до ова коло. Ако сум грешка исправете ме.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Сакате да се собереме да глеаме заедно утакмицата со Лион негде?
Се договараме веќе 10 утакмици и никако да се договориме.Се ај ај и на крај ништо.:):)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Чрстито победс и од мене,,,
:kesa::kesa::kesa: Пу пу неважи :Ѕ

Честито победа и од мене, иако ми ги искинаа живциве вчера, важно стигнавме до значајна победа. Вечерва да очекуваме мала помош од комшииве и ќе биде супер.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Само нешто да прашам, колку ЧИСТИ пенали не ни досудија вчера? Ја до 3 броев после веке не ми беше интересно.
Едит: Го подржувам Кирца, ајде заедно да навиваме.

Пеналите се заборавија после убедливата победа, но сега ми текна. Лошо, лошо.
Еднаш Гранеро го собраа а имаше добра шанса. Во една акција 2 пати (ваљда, ако не и поише) ја удрија со рака, па еднаш шутот на Игуаин, Срамота.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
кога шутна игуаин овој ракомет играше нивниот :kesa:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Е добро де се збуни чуекот, што има врска...мислеше голман е :):) Што е најтрагично во истата акција имаше 2 чисти пенала, пре би рекол дека играа ватерполо зошто имаше вода...а судијава ништо “не виде“.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.817
Поени од реакции
30.703
Како прво честито победа. Добар натпревар иако многу време ни требаше да дадеме гол. Секако тоа не беше поради лошата игра, туку поради лошиот и мал терен. Сите играчи беа збиени на мал простор и тешко се минеше и не можевме да правиме комбинации.
За Лион очекувам сигурна победа, поради тоа што 100% ќе играме на добар терен а и Лион не се екипа што преферира да се брани така да ќе има повеќе шанси за нас во нападот.:realsal:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom