Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Две утакмици нема да игра. Ке одмара малце:smir:

Уште не се знае, од понеделник ќе се одлучува, имаат издадено само забрана да не игра против Ла Коруња. Реал се надева дека ќе ја намалат казната на еден натпревар.

Гарај, Ласана Диара, Фернандо Гаго, Мамаду Диара, oд каде овие повредени сеа??

Гарај, Ласана Диара, Фернандо Гаго, Мамаду Диара, oд каде овие повредени сеа??

Гарај се повреди против Малага и изигра само едно полувреме. Мамаду се врати повреден од Африка и ќе паузира 3-4 недели. Е сега за Лас и за Гаго немам ништо прочитано, се изненадив кога видов дека се повредени. Не сум у тек со настаните, пројден ми е лимитот па неможем да прочитам што е и како е.

Гаго со Мајорка мислам дека се повреди, нели не беше повикан со Билбао и со Малага. Ласана Диара од средата тренирал во сала, ваљда на некој тренинг се повредил.

GAGO: Bursitis on the left heel. Medical treatment and physiotherapy. Gym and field work.

LASS: Bruise on the right heel. Medical treatment and physiotherapy. Gym and field work.

п.с многу добри резерви имаме за вечер. :je:

Satellite

Ова се Матеос, Раул Родриго и Москвера.

Голем песимист сум за вечерва.Поради нашиов состав,плус е тоа што играме со Депортиво на Риазор.Нека ни е Господ напомош:pop:

А и традицијата не е наша страна, 18 години нема победа или уште полошо од 1941/1942 само 8 победи

А и традицијата не е наша страна, 18 години нема победа или уште полошо од 1941/1942 само 8 победи

Хахахаха срамота е ова у пм. Значи за 69 год. сме тепале само 8 пати:kesa: Ама денес ке ги тепаме бе. Толки си се убедив самиот себе дека ке ги тепаме и ке тепаме:)

Шо сакам да биде нерешено и да ја реши у последна минута некој од младиве. Да ми се напрае ќејфот :)

Шо сакам да биде нерешено и да ја реши у последна минута некој од младиве. Да ми се напрае ќејфот :)
А да си ја решиме уште на почеток за де не ни се дига притисок за џабе :vozbud::realsal:

Ако тепаме вечер, директно на токсикологија ме носат. :)

Ја сакам барем некоја минутка да одиграат новите, а доколку постигнат гол ке биде лудило.
Некои новости:
Сити нуделе 15мил фунти за Гаго.
Анкета: 48% од запрашаните, вечерва не очекуваат победа.(многу песимисти)
Раул има 11 пати погодено против Ла Коруња.
Кака со Милан осетил пораз на Риазор.

Ја сакам барем некоја минутка да одиграат новите, а доколку постигнат гол ке биде лудило.

Обавезно некој од младите ќе добие шанса, дури мислам дека и двајца ќе добијат. Ги имаме само Мецелдер и Дренте резерви, а тие се повеќе дефанзивно ориентирани, така да како освежување во средниот ред сигурно ќе биде Москвера. А исто и Раул не знам дали ќе игра 90 минути, така да и еден напаѓач од младите би требало да биде уфрлен.

Голем песимист сум за вечерва.Поради нашиов состав,плус е тоа што играме со Депортиво на Риазор.Нека ни е Господ напомош:pop:

Јас сум огромен оптимист,не треба да не плаши Депортиво,имаме далеку поквалитетен состав од нив а таа традиција мислам дека повеќе психолошки делува на играчите па затоа се ределе порази, како и да е вечер очекувам победа и страшно ни треба победа ако сакаме титула оваа година

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom