Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Баш тоа и јас сакав да го ставам со тоа што Кака и ВДВ ќе се ротираат на позициите и мислам многу подобро би го искористил Кака малце полево за да додеј до израз неговата брзина а вдв у средина :wink:

тоа никако... пред се ќе речете многу сум наклонет кон ВДВ па и така е зашо овие последни месец дена после роналдо и игуаин се покажа најдобро и главен креатор ни беше... и не за друго многу офанзивно е со тие 4 напред додека вдв и покрива и назад поточно го има секаде во средината

А јас пак велам дека никако ВДВ пред Марсело...никако...па зарем не го видовте вчера,Марсело ќе биде најдобрата лева полутка на светов..слушајте ми го зборов:smir:

Е тука ве чекав Бензема не доаѓа во предвид,тогаш ќе бидеме премногу офанзивни и отворени.Но ни ВдВ нема да биде во прв состав зашто умот на Пелегрини му вика Марсело е најдобар.Инаку и јас сум за ВдВ.:smir:

А јас пак велам дека никако ВДВ пред Марсело...никако...па зарем не го видовте вчера,Марсело ќе биде најдобрата лева полутка на светов..слушајте ми го зборов:smir:
никако да се согласам со тебе :nenene: али сигурно имаш некои сасвим трети идеи во глава, во секој случај поштујем размислување :smir:

никако да се согласам со тебе :nenene: али сигурно имаш некои сасвим трети идеи во глава, во секој случај поштујем размислување :smir:

И јас те потовам,шо поптоваш мое мислење:):):)

Е тука ве чекав Бензема не доаѓа во предвид,тогаш ќе бидеме премногу офанзивни и отворени.Но ни ВдВ нема да биде во прв состав зашто умот на Пелегрини му вика Марсело е најдобар.Инаку и јас сум за ВдВ.:smir:
се како одминува времето се поубеден сум дека овој состав е моментално најдобар и не ни требаат засилувања освен таиво лев бек....
друго сето е добро па и влегувањето на бензема од 60 мин ми се допаѓа,тотално ја мени формацијата и се збунува противникот(поофанзивно иако повеќе игра како крило) и ни рибери ни никој не ни треба... само да се сочуваат играчите (и од повреди)па дури ни виља не ни треба пошто стварно нема место (добар е бензема ама само од клупа)

се како одминува времето се поубеден сум дека овој состав е моментално најдобар и не ни требаат засилувања освен таиво лев бек....
друго сето е добро па и влегувањето на бензема од 60 мин ми се допаѓа,тотално ја мени формацијата и се збунува противникот(поофанзивно иако повеќе игра како крило) и ни рибери ни никој не ни треба... само да се сочуваат играчите (и од повреди)па дури ни виља не ни треба пошто стварно нема место (добар е бензема ама само од клупа)

Не бе брат, не заслижува Бензема да е на клупа, али уште не се покажал јбг. Иначе ви ги поштувам мислењата што не ни треба никој. Абе каков Таиво, Арбелоа ми се свиѓа многу и не сакам да отиде на клупа заради Таиво:nerv:
Само уште Кака, Бензема и Чави да почнаат да играат како што треба клубот ке ни блеска:vozbud:

Не бе брат, не заслижува Бензема да е на клупа, али уште не се покажал јбг. Иначе ви ги поштувам мислењата што не ни треба никој. Абе каков Таиво, Арбелоа ми се свиѓа многу и не сакам да отиде на клупа заради Таиво:nerv:
Само уште Кака, Бензема и Чави да почнаат да играат како што треба клубот ке ни блеска:vozbud:
Брат далеку е од прв тим Бензема... има придонес од клупата за сега али за у стартен состав не го гледам ни случајно место игуаин шпиц, а ни место роналдо втор напаѓач/крило... многу добро делуваат овие за да се раздвојат како најистурени напред :toe:
а и сакам да се опорави руд и тој да добие шанса...

Многу тежок е изборот помеѓу Марсело и ВдВ за лево крило посебно поради одличната сезона и на двата играчи посебно а посебно на Марсело кој созреа како играч има голем број на асистенции, доста се труди, значително го подобри шутот, за разлика од него ВдВ е побавен(што е негативно за крило) но е доста посптретен и поискусен, на повисоко техничко ниво така што линијата меѓу двата е толку тенка и назабележлива во секој аспект и нијанси би решавале за тоа место, мое мислење ВдВ во т.н. големи мечеви Марсело во т.н. мали средби причина е пред се концентрацијата и искуството на ВдВ за големи мечеви односно способноста за ломење на противникот и кршење на физички послабите бекови на Марсело со постојаните пробиви и брзината кои се несомнено на страната на Марсело значи повторувам мое мислење

За сите има место. Големите тимови мора да имаат и квалитетни замени ;)

Сакаше да ти каже Арбелоа да оди десно, а Рамос како централен. Така ?

Ах, ќе се смени нешто времето, ќе има бури од утре, Батистута кажа добро нешто за Бензема. :vozbud:

што мислите за враќање на негредо другата сезона солидна замена за игуаин а и пред се раул ке се пензионира тогаш дечкото растура во севиља:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom