Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Баш тоа и јас сакав да го ставам со тоа што Кака и ВДВ ќе се ротираат на позициите и мислам многу подобро би го искористил Кака малце полево за да додеј до израз неговата брзина а вдв у средина :wink:

тоа никако... пред се ќе речете многу сум наклонет кон ВДВ па и така е зашо овие последни месец дена после роналдо и игуаин се покажа најдобро и главен креатор ни беше... и не за друго многу офанзивно е со тие 4 напред додека вдв и покрива и назад поточно го има секаде во средината

А јас пак велам дека никако ВДВ пред Марсело...никако...па зарем не го видовте вчера,Марсело ќе биде најдобрата лева полутка на светов..слушајте ми го зборов:smir:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Е тука ве чекав Бензема не доаѓа во предвид,тогаш ќе бидеме премногу офанзивни и отворени.Но ни ВдВ нема да биде во прв состав зашто умот на Пелегрини му вика Марсело е најдобар.Инаку и јас сум за ВдВ.:smir:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
А јас пак велам дека никако ВДВ пред Марсело...никако...па зарем не го видовте вчера,Марсело ќе биде најдобрата лева полутка на светов..слушајте ми го зборов:smir:
никако да се согласам со тебе :nenene: али сигурно имаш некои сасвим трети идеи во глава, во секој случај поштујем размислување :smir:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
никако да се согласам со тебе :nenene: али сигурно имаш некои сасвим трети идеи во глава, во секој случај поштујем размислување :smir:
И јас те потовам,шо поптоваш мое мислење:):):)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Е тука ве чекав Бензема не доаѓа во предвид,тогаш ќе бидеме премногу офанзивни и отворени.Но ни ВдВ нема да биде во прв состав зашто умот на Пелегрини му вика Марсело е најдобар.Инаку и јас сум за ВдВ.:smir:
се како одминува времето се поубеден сум дека овој состав е моментално најдобар и не ни требаат засилувања освен таиво лев бек....
друго сето е добро па и влегувањето на бензема од 60 мин ми се допаѓа,тотално ја мени формацијата и се збунува противникот(поофанзивно иако повеќе игра како крило) и ни рибери ни никој не ни треба... само да се сочуваат играчите (и од повреди)па дури ни виља не ни треба пошто стварно нема место (добар е бензема ама само од клупа)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
се како одминува времето се поубеден сум дека овој состав е моментално најдобар и не ни требаат засилувања освен таиво лев бек....
друго сето е добро па и влегувањето на бензема од 60 мин ми се допаѓа,тотално ја мени формацијата и се збунува противникот(поофанзивно иако повеќе игра како крило) и ни рибери ни никој не ни треба... само да се сочуваат играчите (и од повреди)па дури ни виља не ни треба пошто стварно нема место (добар е бензема ама само од клупа)
Не бе брат, не заслижува Бензема да е на клупа, али уште не се покажал јбг. Иначе ви ги поштувам мислењата што не ни треба никој. Абе каков Таиво, Арбелоа ми се свиѓа многу и не сакам да отиде на клупа заради Таиво:nerv:
Само уште Кака, Бензема и Чави да почнаат да играат како што треба клубот ке ни блеска:vozbud:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Не бе брат, не заслижува Бензема да е на клупа, али уште не се покажал јбг. Иначе ви ги поштувам мислењата што не ни треба никој. Абе каков Таиво, Арбелоа ми се свиѓа многу и не сакам да отиде на клупа заради Таиво:nerv:
Само уште Кака, Бензема и Чави да почнаат да играат како што треба клубот ке ни блеска:vozbud:
Брат далеку е од прв тим Бензема... има придонес од клупата за сега али за у стартен состав не го гледам ни случајно место игуаин шпиц, а ни место роналдо втор напаѓач/крило... многу добро делуваат овие за да се раздвојат како најистурени напред :toe:
а и сакам да се опорави руд и тој да добие шанса...

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Многу тежок е изборот помеѓу Марсело и ВдВ за лево крило посебно поради одличната сезона и на двата играчи посебно а посебно на Марсело кој созреа како играч има голем број на асистенции, доста се труди, значително го подобри шутот, за разлика од него ВдВ е побавен(што е негативно за крило) но е доста посптретен и поискусен, на повисоко техничко ниво така што линијата меѓу двата е толку тенка и назабележлива во секој аспект и нијанси би решавале за тоа место, мое мислење ВдВ во т.н. големи мечеви Марсело во т.н. мали средби причина е пред се концентрацијата и искуството на ВдВ за големи мечеви односно способноста за ломење на противникот и кршење на физички послабите бекови на Марсело со постојаните пробиви и брзината кои се несомнено на страната на Марсело значи повторувам мое мислење

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
За сите има место. Големите тимови мора да имаат и квалитетни замени ;)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Сакаше да ти каже Арбелоа да оди десно, а Рамос како централен. Така ?

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Ах, ќе се смени нешто времето, ќе има бури од утре, Батистута кажа добро нешто за Бензема. :vozbud:

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
што мислите за враќање на негредо другата сезона солидна замена за игуаин а и пред се раул ке се пензионира тогаш дечкото растура во севиља:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom