колку е различна играта кога ни е сменет составот в а коментаторов колку ме нервира коа напага мајорка се возбудува ебати фарса фанот со тој алкоркон и срам веке го отупи
Со оглед на тоа што ни фалат неколку стандардни првотимци, мора да се каже дека одбраната, и оној дефанзивен дел од средниот ред делува максимално сконцентрирано, и успешно ги затвараат сите приоди на Мајорка кон нашиот гол. Ние пак, покрај голот, имавме уште 2 стопроцентни шанси, но не успеавме да ги искористиме.
Во второ се надевам дека нема да се повтори Алмерија, и со уште еден гол да ја осигураме победата.
Одамна не сум видел вака моќна средина на Реал, посебно во дефанзивните задачи. Гаго ме изненади до немајкаде Добро удвојуваат со Чаби. Се гледа дека сака да се докаже, трча како вол и доста акции пресече. Сите играат на ниво, не би издвоил никого. Кака се гледа дека нема играно месец и нешто, само штета ВдВ што се повреди Таман почна да игра, и ете ти малер.
До крај уште 1-2 голчиња и доста е.
Последниве минути малце се изгубу....туку шо ќе речите за лејди Гаго:pos2::pos2:.....игра добра утакмица...Кака и Роналдо на ниво...Пипита неам зборови...Марсело добар....Арбелоа малце споричок,али и тој добар....Гарај и АЛбиол....зверви...само вака да се продолзи
Роналдо тапа, Игуаин ѕвер
Од ко излезе ВДВ послаби сте.
Коментаторот ме цркна од смеење :hihi: Роналдо кога го промаши цел гол од неколку метри пред малку, коментаторов вика Роналдо не сака да даде било каков гол, едноставно да ја погоди мрежата, туку сакал да биди прецизен :pos2:
феноменално до сеа... штета шо се шпвреди ВДВ,поразлична е играта без него... штета
Игуаин!!!! кој човек е дечкото ... бравосlee:
гаго феноменален мора да го пофалам... ајде уште 2 гола да ја решиме феноменалната игра... најдобра игра до сега е ова :smir:
Море како врне у п.... добра е играва. Кај се навикнати овие да играат на волкав студ.
Солидно прво полувреме, Гаго ме изненади со добрата игра, и Алонсо е подобар. Штета, со ВдВ ќе беше побрза играта, Гранеро многу спор и збунет... се надевам дека ќе ме демантира во второ.
Гонзало.... :back:
Идеме на поголема победа. HALA MADRID!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.