Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Атлетико можеби ја почна сезоната слабо, ама како и да игра или играл против Реал е се поинаку...То е како кај нас, кога ние ке играме против Јунајтед или Тотенхем...

И плус Кике Санчез Флорес е тренер на Атлетико, тренер кој ве има победено 3 пати со Валенсија...

Марка го предвидува истиот состав од минатите два натпревари, само со Гарај и Пепе на централните дефанзивни позиции.

Ај вечер би сакал да ме израдува малце Реал, моја роденденска желба е да победи со 0-3:back:

Zdrav li e taj Qveiros povikal go ronaldo i izjavil deka mora da igral barem nekolku minuti za portugalija ne e zdrav coveko nie od nego go nemame ronaldo sega

Zdrav li e taj Qveiros povikal go ronaldo i izjavil deka mora da igral barem nekolku minuti za portugalija ne e zdrav coveko nie od nego go nemame ronaldo sega

Човекот уште жали што леташе од Реал за толку кратко време, па сега демек тера инает. Ама последниот збор го имаат луѓето од Реал, т.е Пелегрини и Валдано, ако они кажат дека нема да иде Роналдо тогаш нема да иде. А ако се будали овие двајца да го пуштат, нека го пуштат. И 100% да е спремен ја не би го пуштил.

Kako da go pustat treba da reagirame i nie navivacite so e ovoa Ronaldo nema zaigrano tolku za Real kako za Portugal neka se svestat malku i Perez i Pelegrini i Valdano

startniot sostav spored Goal:

cassilas
ramos---pepe---albiol---arbeloa

lass-------alonso----------marcelo

kaka

raul-------benzema

Според мене тешка утакмица ке биди ама ако изиграме ко со Гетафе не ни бега победата..Само да не правиме киксови во одбрана оти знаеме каков напад има Атлетико..го очекувам истиот состав ко на последниве две утакмици само на местото на Албиол или Гарај или Мецелдер..Позз очекувам победа :pipi:

Хахаха како може ние да реагираме ?

Протестна нота кон Перез... врзување Роналдо за столица и bitch-slapping ако сака да игра за Португалија :камшик:

Бај д веј, вечерас стариот ќе ги поздрави, овде прв пат слушнавте :)

n_real_madrid_raul_gonzalez-3136.jpg

Протестна нота кон Перез... врзување Роналдо за столица и bitch-slapping ако сака да игра за Португалија :камшик:

Бај д веј, вечерас стариот ќе ги поздрави, овде прв пат слушнавте :)

n_real_madrid_raul_gonzalez-3136.jpg

Штета што скоро низ сите шпански медиуми кружат наслови "дерби без Раул". Чудно за мене, но вистинито. Трет натпревар по ред во кој најверојатно Раул нема да биде стартер.

Штета што скоро низ сите шпански медиуми кружат наслови "дерби без Раул". Чудно за мене, но вистинито. Трет натпревар по ред во кој најверојатно Раул нема да биде стартер.

Може го чуваат за Алкоркон. ::Д

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom