Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Роналдо ќе биде пак прегледан за 15 дена, нема да биде на терен.

Знам за тоа, али читав дека докторот верува дека со неговиот третман, зглобот ќе заздравува што е можно најдобро и најбрзо, и дека после прегледот ќе може да почне со тренинг..

Ајде бе само дезинформации насекаде.. Сите страни, весници ова го пишуваат демек еве ние ја имаме најточната информација, за да бидат гледани и за да се продава весникот, нема шо друго тука да се кажи. Па и сами гледате дека ништо не е вистина, едни вика 15 дена, други 2 месеци. Без грижи "_"

se nadevam da bide vo kombinacija za El Classico,mnogu pointeresno ke bide da se gleda mecot.Bivsiot najdobar protiv momentalniot najdobar igrac na planetata:)

Овие Барселона не ми изгледаат дека се баш у некоја форма. Ова ни е шанса да се подобрат малце и со Кака и Игуаин да ги пунат другите.Бензема влегува у форма. Таман ке почнат да играат како што треба а како шлаг на торта ке биде коа ке се врати Роналдо, таман до Еl Classico да влезе у потребна форма.

CONVOCATORIA:
Porteros: Casillas y Dudek.
Defensas: Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Garay, Metzelder, Marcelo, y Albiol.
Centrocampistas: Gago, Kaká, Lass, Xabi Alonso, Van der Vaart y Granero.
Delanteros: Raúl, Benzema, Higuaín y Van Nistelrooy.

Сакам да излезе со истата постава од последните два натпревари, т.е:

Касиљас; Рамос, Пепе, Албиол/Мецелдер, Арбелоа; Чаби, Лас, Кака, Марсело; Игуаин и Бензема.

Пре би го играл Мецелдер, кога и да му се дадеше шанса делуваше доста сигурен, далеку посигурен од Албиол. А и очекувам Бензема да испадне, на негово место да игра Раул...ама ќе видиме.

CONVOCATORIA:
Porteros: Casillas y Dudek.
Defensas: Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Garay, Metzelder, Marcelo, y Albiol.
Centrocampistas: Gago, Kaká, Lass, Xabi Alonso, Van der Vaart y Granero.
Delanteros: Raúl, Benzema, Higuaín y Van Nistelrooy.

Сакам да излезе со истата постава од последните два натпревари, т.е:

Касиљас; Рамос, Пепе, Албиол/Мецелдер, Арбелоа; Чаби, Лас, Кака, Марсело; Игуаин и Бензема.

Пре би го играл Мецелдер, кога и да му се дадеше шанса делуваше доста сигурен, далеку посигурен од Албиол. А и очекувам Бензема да испадне, на негово место да игра Раул...ама ќе видиме.
Мислам дека сега нема да почне Игуаин, Раул ке игра прва, па подоцна најверојатно ке се заменат, али остануе да видиме.

Ах, тешко дека Раул нема да стартува 3 натпревари по ред.. Останува да видиме..

Тој врачарот го проколна мамето да му го ебем :)
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
btw чиста десетка ви е странава djmanga само така продолжете
п.с. Бенз напредува тоа е најбитно, Лас ѕвер Чаби---> камен Јано камен душо :tapp::tapp::tapp:

Вистина дека Атлетико слабо ја почна сезоната ако може да се каже почеток(6 ноември сме веќе)но ова е дерби и тоа Градско па се е можно.НЕ ме радува играта што ја играме но се гледа напредок од натпревар на натпревар.И ние и тие имаат играчи кои можат сами да го решат натпреварот но се надевам дека ќе покажемо кој е главен во Мадрид.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom