Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
petarda8.jpg

:back:

Судијата не заеба, да не беше пеналот, немаше ни вториот гол да падне. Ај што е тука е, сеуште мора да се работи на прекините, таму сме најслаби сега за сега. Честито победа, па нека се множат вакви.

Хахаха. Али голчево на Гути ме потсети на еден негов сличен ваков излезе еден на еден и само ја пипна за лобче. ке го најдам и ке го постирам :)Честито победа и Hala Madrid !

Ехх такви голови лани Раул и Робен даваа. Тоа беше знам после натпреварот со Барселона, кога изгубивме 2 - 0. И сите тогаш на форумов пишувавме " Дренте учи како се дава лоб ". Оти нели Дренте промаши зицер кога испадна 1 на 1 со Валдес. :)

Честито нека ни е победата да ни се множат :helou:

На вториот гол на Роналдо, голманов застана затвори очи и се молеше да не е гол :tv:

Роналдо почна да ги поштедува рефлекторите :pos2::vozbud:

Него овја Роналдо само од пенал знае да даде гол...не се чудите, и слободните за него се пенало :)

Значи утакмицава беше лудница ств. јес да ме курчеа стримоиве шо кочеа и неможев да глеам асално, ама тоа шо успеав да глеам беше ств. топ:pipi: Иначе Роналдо жими све чоеков почнувам да го сакам хаха, а Гути ств мн ме изненадува...ама очигледно е тоа ради Кики зашо ептен си одговараат па така да нека си продужат па на свадба да им играме хаха:) Другиве добри беа неам нешо спешл забелешки освен некои мали минимални грешки, ама добро луѓе се и они грешки праат:):back:

шо е ова дресови без спонзори леле петарда еј зверови реал нема шо:toe:
imaja zabrana od svajcarija bidejki ne smee da se reklamira kladilnica....i 2 molbi .prvata ako moze nekoj golovite...i vtorata da mi opisite kako se povredi alonso i dali izgledase seiozno?!?!?!

imaja zabrana od svajcarija bidejki ne smee da se reklamira kladilnica....i 2 molbi .prvata ako moze nekoj golovite...i vtorata da mi opisite kako se povredi alonso i dali izgledase seiozno?!?!?!

Не би требало да е сериозно, стана после тоа одеше, не го изнесоа на носилка. За головите ќе почекаш уште малце. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom