Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
2 od slobodni pa ajde kaj ste supaci vie sto vikate mnogu pari sme davale za zvezdi ke se ispobunele vo real od sto bile mnogu zvezdi eve ronaldo i kaka punat mrezite :helou:

Роналдо ѕвер какви голови даде:vozbud::vozbud:Мислам дека ке ги оправда парите потрошени за него и ке им ги затне устите на навивачите на Барса и Манчестер.

Намерно играчиве вака прават, за да не нервираат малку, они ако сакаа можеа и 10 - 0 да тепат. :) Немаше да биде интересно ако ги оставеа. :)

Тоооооооооо ми се исполни желбата петардааааааааа!!! :vozbud::vozbud::vozbud:

И Кака мораше една асистенција да напраи, за просек се игра тука :)

Уфф ајде честито победа...2-5...идам малце на воздух сеа...тесно беше второво полувреме, ме напна малце:)

Ајде кој прв дознае нешто повеќе за Чаби, обавезно нека пише...

Поздрав, и уживајте!:helou:

Честита нека ни е победата нека ни се множат малце е oкашкавме со што ги примивме 2 -та гола но заврши на најдобар начин ...следни се Ксерез во недела одиме на победа..позз

И Кака мораше една асистенција да напраи, за просек се игра тука :)
Хахаха. Али голчево на Гути ме потсети на еден негов сличен ваков излезе еден на еден и само ја пипна за лобче. ке го најдам и ке го постирам :)Честито победа и Hala Madrid !

Честитки, ја изгледав цела, супер игра, Роналдо Мајстор, да се множат головите, мака ми е само што Кака не постигна гол, ама наредната утакица ќе биде и тоа :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom