Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Баба Земзела 1-0.:)
Инаку глеајте на Алсат!
Џам е сликата! (е сеа на албански е коментарот:toe:)

Рики, 1 - 1. :toe: Колку само фали Пепе во одбранава...

That's it .. Penalty :vozbud:

Пенал над Раул

РООООООНААААЛДООООООО нека му се множат погодоците :vozbud::vozbud::vozbud:

Роналдо.. Честито деби голот мајсторе ! :vozbud:

Ја гледам на Алсат...Срамота е ова што го прае Алфа ТВ, ми пренесува утакмици од интернет, топката не се гледа!! Затоа и по 4 утакмици неделно ќе даваат! Нек си ебат матер, катастрофа...среќа на Алсат има.
Иначе за играта, не е тоа што очекувавме но како и да е, очекувам уште 1-2 гола во второ полувреме.

кај мене е џам сликата на алсат а алфа не факам

Ја гледам на Алсат...Срамота е ова што го прае Алфа ТВ, ми пренесува утакмици од интернет, топката не се гледа!! Затоа и по 4 утакмици неделно ќе даваат! Нек си ебат матер, катастрофа...среќа на Алсат има.
Иначе за играта, не е тоа што очекувавме но како и да е, очекувам уште 1-2 гола во второ полувреме.

Сега се игра во лигата и малку притисокот е поголем од пријателските но со тек на време кога ќе се опуштат тогаш ќе ја прикажат вистинската игра но и вака сега за сега добро му оди:vozbud:

У пизду матер, гледам сите ја фалите Алсат, а јас не фаќам. Мора да им идам во кабловкса на овие, мора да ја пуштат.

Од играта, задоволен, фали Пепе во одбраната, фали уиграноста на Роналдо, меѓутоа секогаш тука е Кака да дели одлични пасови.

Ама дриблингот од Роналдо по лево лелелееле, сега у соблекувална кичма му исправаат на тој :):)

Гранеро дава гол денес... :)

Дриблингот на Роналдо беше оргазмик, уште да завршеше Раул :drk:

Овие ако планираат цела сезона така да пренесуват утакмици поарно нека се откажат од сеа. Се гледав само тоа што треба не.

Алсат редовно ќе пренесува или сеа им текна така само?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom