Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:)))....Знам дека го купивме КАКА!!!!!!!!!!!!!ЗНАМ ДЕКА ЌЕ ЗЕМЕМЕ МНОГУ ТРОФЕИ СО НЕГО....и то ....
и друго знам....али безобразно е :vozbud::vozbud:

Ќе видиме да не биде како со Шева?:S Милан го купи за 8 милиони го продава за 70 милиони..Реал кој го направил играч??

Ќе видиме да не биде како со Шева?:S Милан го купи за 8 милиони го продава за 70 милиони..Реал кој го направил играч??

Касиљас...Раул...Рамос...Гути...Робињо го направиа ама си отиде....Игуаин....
толку...ни еден не е како Кака али некои од тука можат да му се држат...по цената мислам...башка тука има четворица од по 23-25 години....
а вие кого имате??? Пато??
и не е време за ваква дискусија...

Ај честито нека ни е Кака и многу трофеи да освоиме со него...следен е Виља ;)

Ај честито нека ни е Кака и многу трофеи да освоиме со него...следен е Виља ;)

Или можеби овој.

Eдит:
На крајот Рикардо Изексон дос Сантос Леите триумфално заклучи:
Ме фасцинира предизвикот во Реал. Заедно ке освоиме многу трофеи.“

Да се надеваме.

Мухахааа, ви реков, Перез е наш претседател:vozbud: Еве и официјално, Нека ни е честито, супер фудбалер земавме, и нешто прочитав дека веке се е готово, на грб број 5 ! Ке ни носи многу трофеи:vozbud: Ајт :)

Што ќе им правите толку играчи бе.:)

Иначе поентата на постот ми беше дека боље им е на Реал да пробаат да го купат Рибери зошо ако оставите на Милан драстично ни ги зголемувате шансите да го купиме ние и следната година да игра против вас ( не дека се жалам де :baeh:, мене ми одговара само да си кажам како јас би размислувал да сум на местото на Перез)

Пред некој ден изјавата на Лапорта беше дека нема да го следат начинот на Перез и нема да даваат многу пари за еден играч а Рибери за помалку од 60милиони тешко дека ќе го земе некој и мислам дека ќе си остане таму кај што е

Честито нов играч..

Мислам дека сум среќно копиле шо имав можност да гледам еден од великаните на модерниот фудбал во живо. Вие сте среќни копилиња шо го добивте во тимот. Извонреден играч, со големо срце, но сепак мислам дека ќе помине подолго време пред да го бакнува амблемот на Реал на дресот. Ако Кака е само почеток на преродбата, како што најавува Перез, не знам кај ви е крајот.
Честито, и чувајте го ко очите, пошо мислам дека некои и не се свесни шо доби Реал сношти.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom