Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа дечки со здравје да си го служите, ние со здравје да си ги трошиме парете и то је то.

Искрено се надевам дека нема да игра ко последниве две сезони во Милан и ке биде стариот Кака па и вие да пројдете 1/8 финале у ЛШ

Ај сеа земите го и Виља али рибери не го чепкајте :pos2:

Искрено ќе ми биде ќеиф доколку го земите Рибери(во знак на благодарност) а и ме радува соработката меѓу Реал и Милан

откај тебе сум брате.нека го земат роналдо и да ги олупиме :pos2:или снајдер и робен да ни ги џитнат за ронадло :helou:
Снајдер сезонава катастрофа ја одигра, дали не му лежи формацијата незнам. Робен се повредува на секој 4 утакмици, ако мислиш дека тоа е добар бизнис многу грешиш.

откај тебе сум брате.нека го земат роналдо и да ги олупиме :pos2:или снајдер и робен да ни ги џитнат за ронадло :helou:

Kako се радувате, ко за вас парите да идат :)

Снајдер сезонава катастрофа ја одигра, дали не му лежи формацијата незнам. Робен се повредува на секој 4 утакмици, ако мислиш дека тоа е добар бизнис многу грешиш.
ДАДЕЈТЕ ГИ ВИЕ,ПОСЛЕ КЕ ПРАВИМЕ МУАБЕТ :helou:а нема да е лошо и рамос да го вклучиме во зделката :)

ДАДЕЈТЕ ГИ ВИЕ,ПОСЛЕ КЕ ПРАВИМЕ МУАБЕТ :helou:а нема да е лошо и рамос да го вклучиме во зделката :)

И Касиљас ќе го убациме бе swc, само вие изразете желба :back:

Со Робен и Снајдер најјаки ќе биете на ПЕС :pipi:

Едит: Исто мислиме со овој Иван :nenene:

Nexxxxxxxxxxtttttttttttttttttttttttttttt

:icon_lol:

Е така, се смирија страстите. Раат да ви честитам трансферот. :pipi: Ајде со среќа нека ви е, сигурен сум дека секое евро што го дадовте за него ќе се исплати.

p.s LilaaAa k3 raz@ram na FM 2010 so real weweeee e :vozbud:

Честито нов играч и нека му е со срека и на тимот и на него!!!!

Моја претпоставка ке се повторува ерата на Зидан!:toe:

Леле намерно станав олку рано само за да видам што се десило. И сега кога го прочитав сево ова, мојот коментар:
:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Со среќа нека му е на Кака, и со здравје да си го служиме. :helou:

Ricardo Izecson dos Santos Leite

KAKAAAAAAAAAA

Ајде со среќа нека ни е трансферов...што побрзо да се вклопи во тимот...и титули да реди:)))

Искрено ќе ми биде ќеиф доколку го земите Рибери(во знак на благодарност) а и ме радува соработката меѓу Реал и Милан

А шо мислите дека е готова работа ако им го оставите Рибери на Милан и они ќе го земат?

Милан со парите од Кака ќе враќаат долгови, нема тим да прават. Ќе купуваат цело лето ефтини фудбалери ,како Џеко и Малуда, кои се добри ама не се за во тим кој што има амбиции да освои се.

Сега почнаа и во Роналдињо да се крстат. Ако го вратат во форма,да ќе бидат еден од најопасните тимови во светот безразлика кој друг игра во тимот. Ама како што кажа Ариго Саки вчера Барса имала многу добра причина да им го продаде Рони на Милан.

Иначе поентата на постот ми беше дека боље им е на Реал да пробаат да го купат Рибери зошо ако оставите на Милан драстично ни ги зголемувате шансите да го купиме ние и следната година да игра против вас ( не дека се жалам де :baeh:, мене ми одговара само да си кажам како јас би размислувал да сум на местото на Перез)

Браќа...Знаете ли сега дека пола свет не мрази.... :nesvest::nesvest: па од денеска во фан клубот милан несакаат и името на тимот да ни го кажат....ем им праиме услуга да не им се растури тимот..ем пцујат по нас :( ...

:pos2:

Браќа...Знаете ли сега дека пола свет не мрази.... :nesvest::nesvest: па од денеска во фан клубот милан несакаат и името на тимот да ни го кажат....ем им праиме услуга да не им се растури тимот..ем пцујат по нас :( ...

:pos2:

шо знаеш ти бе доста..

Who will be a next Madridista ? :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom