- Член од
- 25 септември 2007
- Мислења
- 472
- Поени од реакции
- 15
))....Знам дека го купивме КАКА!!!!!!!!!!!!!ЗНАМ ДЕКА ЌЕ ЗЕМЕМЕ МНОГУ ТРОФЕИ СО НЕГО....и то ....шо знаеш ти бе доста..
и друго знам....али безобразно е
))....Знам дека го купивме КАКА!!!!!!!!!!!!!ЗНАМ ДЕКА ЌЕ ЗЕМЕМЕ МНОГУ ТРОФЕИ СО НЕГО....и то ....шо знаеш ти бе доста..
))....Знам дека го купивме КАКА!!!!!!!!!!!!!ЗНАМ ДЕКА ЌЕ ЗЕМЕМЕ МНОГУ ТРОФЕИ СО НЕГО....и то ....
и друго знам....али безобразно е
Касиљас...Раул...Рамос...Гути...Робињо го направиа ама си отиде....Игуаин....Ќе видиме да не биде како со Шева?:S Милан го купи за 8 милиони го продава за 70 милиони..Реал кој го направил играч??
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=b8ba8858-180f-4f1f-ae33-833cc2ab7c94&ln=3&typeBack=defaultWho will be a next Madridista ?
Добро е што нема многу фанови на Валенсија на форумов. Ќе имаше пак плачки.http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=b8ba8858-180f-4f1f-ae33-833cc2ab7c94&ln=3&typeBack=default
Според Марка Реал го ангажирал Виља
Или можеби овој.Ај честито нека ни е Кака и многу трофеи да освоиме со него...следен е Виља
Да се надеваме.На крајот Рикардо Изексон дос Сантос Леите триумфално заклучи:
„Ме фасцинира предизвикот во Реал. Заедно ке освоиме многу трофеи.“
Треба ли стадионот да биде исполнет до последно место?Што ќе им правите толку играчи бе.
Само тој нека дојде и несакам никого повеќе.Ај честито нека ни е Кака и многу трофеи да освоиме со него...следен е Виља
Пред некој ден изјавата на Лапорта беше дека нема да го следат начинот на Перез и нема да даваат многу пари за еден играч а Рибери за помалку од 60милиони тешко дека ќе го земе некој и мислам дека ќе си остане таму кај што еИначе поентата на постот ми беше дека боље им е на Реал да пробаат да го купат Рибери зошо ако оставите на Милан драстично ни ги зголемувате шансите да го купиме ние и следната година да игра против вас ( не дека се жалам де :baeh:, мене ми одговара само да си кажам како јас би размислувал да сум на местото на Перез)