Фан клуб: Рафаел Надал

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Коментаторот башка спомна најподготвен спортист во последна декада е Надал:D Ако некој може да те фасцинира тоа е само РАФАЕЛ НАДАЛ!!!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Изјава на Надал по мечот: Многу ми падна жал за Енди зошто го изигра турнирот многу јако и заслужи финале. Потоа го прашал коментаторот што правеле муабет на мрежа и Надал рекол, Енди ми ја честиташе победата и ме праша како се чуствувам, а овој потоа му рекол жал ми е .:/ Свака Част за Добрината!!!
секоја година така го тешат :))

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Само 4 дена годишно зима одмор Надал и почнува одма со тренинзи. ЅВЕР !

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Ако го освои Вимблдон кркам 113 евра :P

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Само Џокович не го признавам за таков голем тенисер како Надал Федеред Мареј по нивното однесување. Кое однесување го има Џокович на теренот не се однесува фер и коректно. може и сум грешка ама не го признавам за голем спортист во целост
Незнам зашто така мислиш, точно дека порано Ноле на неколку пати беше шоумен и кршеше по некој рекет, ама веќе подолго време го нема тоа, дали касно созреа како играч или реши да стави крај на шоуменската кариера незнам :D... После победите над Надал, секогаш изјавуваше како Надал е најдобриот играч и како му требала дополнителна среќа да го победи, дека е голем Шампион, другар итн... Можеби тоа во него не го мисли, ама битно го кажува... Исто и со Надал, му било жал за Мареј? Тој каде стаса го разбива, но ете за да испадне човек го изјавува тоа :) Сигурно нема да изјави, Мареј е слаб, каде стасам го тепам :ROFLMAO:

Плус тоа, каде сега си видел Џоковиќ да крши рекети, да провоцира, да се расправа со судии? Може од време на време испушта по некоја пцовка, ама кој не го прави тоа? Ама од Србија е, скоро сите го разбираат овој јазик и затоа... Нормално, тие пцовки не се кон судиите или кон противникот, сам за себе, или го отерува рекетот или раката или патиките во три лепе :ROFLMAO:

И, да не бидам целосно оф топик, нека му е честит пласманот во финале на Надал, па да гледаме супер финале во Недела, па кој е подобар нека победи (се надевам Џоковиќ :p)

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Добро и ти си донекаде во право. Не земав во предвид дека е Блаканец. Па сеа таму нема што да прави блакан е тоа :D
иначе зборот ми беше дека не ми се допаѓаат пцофките и понекогаш кога нервозата неможе да си ја контролира. Но тоа е тоа. Сепак е голем но за мене не од рангот на Фед Надал Мареј

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Добро и ти си донекаде во право. Не земав во предвид дека е Блаканец. Па сеа таму нема што да прави блакан е тоа :D
иначе зборот ми беше дека не ми се допаѓаат пцофките и понекогаш кога нервозата неможе да си ја контролира. Но тоа е тоа. Сепак е голем но за мене не од рангот на Фед Надал Мареј
Ама разбери дека секој спортист се нервира, само што секој различно ги доживува и искажува емоциите... И, само незнам од дека Мареј го стави пред Ноле во однесувањето, ајде за Федерер оправдано, мада и Надал има некој постапки што мене лично не ми се допаѓаат, ама секој си има свое размислување и затоа ова е форум, да се искаже сопственото мислење за одреден спортист, клуб итн... :)

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Ама разбери дека секој спортист се нервира, само што секој различно ги доживува и искажува емоциите... И, само незнам од дека Мареј го стави пред Ноле во однесувањето, ајде за Федерер оправдано, мада и Надал има некој постапки што мене лично не ми се допаѓаат, ама секој си има свое размислување и затоа ова е форум, да се искаже сопственото мислење за одреден спортист, клуб итн... :)
Па тоа е ти реков балканска нервоза :) и јас сум тоа но не ми се допаѓа. ај како и да е сите имаме различни мислења да не одиме офтопик, поз :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Порано правеше многу проблеми Џокович кога се нервираше сеа смирен е малце а оваа година мислам дека има работено на психички план.Порано де рекети кршеше или па некој ако шушнел му смета па го бара кој е се му сметаше затоа и не беше волку јак колку оваа сезона мислам дека ова му е еден од клучните фактори оваа сезона.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.059
Со господ напред, чекам да заврши натпреваров за да ставам нов аватар каде што Рафа го гриза трофејот. :D

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Вамос Рафа.
Отидов пред малите екрани, се читаме после.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ајмо младичу 11 титула е на ред:cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom