Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Детето влезе у невиден филм. Даде гол, го соблече дресот...па после на минута пред крај, како да ќе им направат пресврт на резултат 4-1 легаше за џабе, па уште се влечеше после. И тоа е тоа, заслужено си го доби своето. И еден од клупата на Работнички го прати одма у соблекувална.

aha dobro da ne go mislam togas haha

Иначе дресовиве исти како од Севиља еј...уште да ја имаше рекламата JOMA од напред, ќе мислев Севиља игра :)

Koлку години имаше тој Петковски ?

Ајде честитки и од мене за победата на Работнички, убава игра прикажаа не требаше да примат 2 гола. Но победа си е победа и се надевам дека ќе остварат позитивен резултат и со Одензе.
И да и мене ме интересира колку години има Петковски?

Гоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооол
Браво браво убав гол
3:1 !
:vozbud:

Иииии уште 1 гол
4:1:vozbud:
Tи за Вардар ли си за Работнички ли си??

он:честитки за победата

Честитки за победата и со среќа против Одензе.
Што се однесува до натпреварот, мислам дека не смееја да дозволат да примат два гола против аматерите од Северна Ирска.

Честито победа... ајде едини останавте од Македонските екипи , очекувам барем ко лани у прво коло да се стигне :smir:

Честитки.Гледав до 50та минута , и не ми е јасно само како Работнички прими 2 гола од таа аматерска екипа.:pos2:

епа ај честито победа.............добар ви е нападот и средината можда,али одбраната ви е тиња:tapp:

а и тој копиљот шо се праеше ѕвезда на крај си го доби поштено:vozbud:

Tи за Вардар ли си за Работнички ли си??

он:честитки за победата
За Македонија е. Позади секој домашен клуб кој не претставува во европа стои Македонското знаме, и незнам зошто да не се радуваме сите на пласманот во третото коло на Работнички?

Фиљо ѕвер не пратам македонски фудбал ама се гледа дека е добар бразилецов Фиљо и честитки за победата на Работнички ај белким ќе не однесе во ЛШ.
И гужвата на стадион едвај се диши :)
http://h.imagehost.org/view/0161/DSC00402

Работнички ај белким ќе не однесе во ЛШ.

Мислиш куп уефа. Или европски куп како и да се вика сеа.:)

Честито за Работнички, се надевам дека ќе успеат и Одензе да го поминат, и конечно да влезе македонска екипа во некое европско натпреварување.

Честитки за победата..да се надеваме дека ке ги поминат Оденсе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom