Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
бев ја на градски...и ја глеав утакмицата...и некој мислат дека ја шитнале утакмицата и такви работи...ама нема врска.

имаа мн шанси...беа многу поквалитетни противници...едноставно немаа среќа...

повеќе среќа следниот пат !

nema opravduvanje za toa sto se desi ja imame istata bolna tocka kako sekogas FORSIRANJE IGRACI! neznam toj milosavlevik 17kata za koj kur igra fudbal neznae da odi..trickovski mi e mn dobar drugar mn go postuem deckoto prai lom ama deneska bese TINJA..neznam, od pola metro 3 pati da se sutnelo nad gol mislam...a zrinski...makedonska vtora liga tamo moze da igraat...se razocarav od rabotcnicki skros...zamislete so ke bese so Partizan da igravme!:tapp:

уфф ама сум се изнервирал ама тоа е!!!не ми е јасно како можеше "баквалац" да го почне натпреварот без класичен шпиц,после мењаваше нешто ама касно беше.шансите искрено потешко беа да се утнат ама тоа ти е!Неџипи не можеше се сам,али игњатов не може да игра уште на слава слава треба да го шутнат а за лукман немам зборови со срце играше Браво!Демири беше добар али тој немања џабе е брз кога техниката му е очајна.Вака гледано не ме плаши резултатот и убеден сум дека ќе идеме понатаму,али....без нервоза зашто на крај можеа и да не поздрават.ќе биде штета ако не идеме понатаму.
Kako i da e nemame sreca! ! !

decki! jas se somnevam deka bese namestena! dali primetivte? eve ke vi navedam nekolku situacii sto me nateraa da dojdam do ovaa misla:
-4 shansi bea promaseni od 3-4 m.
-se gledase, iako imaja shansi, deka ne se mnogu zainteresirani da dadat gol
-i ona sto najmnogu me natera da pomislam na ova...e toa shto crniot...kako i da se vikase neznam, Lukman mislam, primetivte li koga na krajot se povredi, bas kamerata go pratese nego...bese nadvor od linijata za gol aut, a toj samiot (ochigledno deka bese namerno) se vrati trkalajci vo teren...i bas komentatorot rece zosto ne izleze nadvor od linija, a ustvari toj bese nadvor pa se vrati vnatre, bas toa mnogu dobro go primetiv.
Stvarno neznam sto da kazam ama...

Фудбал е... немавме среќа... ја вадеа топката од линија, еден куп промашени шанси.. :toe:
Сигурен сум дека ќе ги поминеме, затоа што сме многу подобри :wink:

Работнички имаа миљон шанси а не искористија ниедна. Цел стадион беше доста нервозен, зашто сите очекувавме резултат негде 2-0 или 3-0. :toe:

Сепак да се надевам дека во реваншот Работнички ќе остане непоразен за да идеме понатаму, бидејќи разликата во квалитет е голема. :toe:

rabotnicki do sledam veke 4 godini redovno i moram da kazam deka protiv ekipi sto igraat bunker yesko se snaoga, a i na Bekvalac koja mu bese taa taktika Kovacevic da gi organizira napadite samo ja rogase komu ide. ali mislam deka sme mnogu pojaki od ovie i deka ke odime ponatamu

aaa има има, пола состав повредени...а може и работнички ке се лува за вардар

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom