Јас за ~1 саат ќе тргнам, сакам да фатам добро место на Јужна, па ќе видиме што ќе биде... Да се надеваме на најдоброто, поточно - непримен гол и повеќе од 1 гол на наше конто.
Ajdeeee! Rabotnicki e golem favorit! Zatoa od nego se ocekuvaat 2-3 gola, se razbira bez primen gol. Ajde mozete protiv bosancive, od glavite golemi nemozat da trcaat ajde
lele ej! gomanov e haos! abe me iznasmea dobro. kako uspevase da gi pusta topkite od race neznam! ovoj neshto nevideno e! treba da go zemat tamu za reprezentacija da im brani! se zivi gi fakja topkive :pos2:
ма како бе сеа цела европа ке го бара...месечино месечино јо јој сунце си ја....а и милосављевич е новиот виери...од 5метра шутна, топката мавна некоја пијаница у парк
не пцујте навредувајте сега тоа ти е македонски фудбал
Ќути таму се спасивме у 90мин од пораз...25мин со играч повеке бе алоооо
овие од Зрински све глумци се...не ги допреле овие бараат да ги носат на носилки, а овие со носилкиве дебели немозат да трчаат, и ете како пројде времето
БРУКИ, БРУКИ, БРУКИ!!! Јас да играв ќе напраев хет-трик! Од толку шанси, ниедна да не дадат бе, голот да не го погодат бе! Дрва!!! Ме изнервираа ебате!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.