Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Работнички повторно покажа дека е тим достоен за почит, каде што управата е максимално насочена кон што поголем напредок во Европа;), за разлика од другите наши тимови во Европа, кои попрво би зеле пари у кладилница отколку да ја бранат честа на македонскиот фудбал. :nerv:

Со кој и да игра Работнички јас ќе бидам на стадион hehe:, и да се надеваме на пласман во трето коло.:zlo:

e ako moze da gi zgazat partizan ima da se raduvam do beskraj
a ako romanticarite ne se spravat sami so grobarite belki komitite ke im bidat na pomos

Uste edno prasanje : Ako Rabotnicki go pomine i vtoroto kolko vo kvalifikaciite dali ima 3 kolo ili Rabotnicki odi vo CUP NA UEFA ??

ова е второ квалификационо коло, ако го поминат одат во прво коло од куп на уефа и здравје ако го поминат и тоа, тогаш играат во групи

ако партизан биде дефинитивно суспендиран, работнички ќе игра со зрињски, а тие јадните се послаби и од брегалница :) има србомани и тоа многу, али како што секогаш бива сите се јаки на форум и коа треба да се потпишат на некој ѕид во 3 саат навечер со пароли од типот гробари куманово, вардарска бановина... сам знаеш како е кај тебе во град, ако не се лажам од куманово си така? поздрав

Da da ima po Kumanovo..pisuvaat po zidovi "Grobari","Partizan" negde se najde "kumani zapad" ama poretko povise go ima Partizan na zidovi i SDSM :)..A nishto cudno i da navivaat za Partizan ako igraat so Rabotnicki..

E jas mislam deka Partizan nema da bide suspendiran 1 godina .. Neznam koj go gledal natrevarot so Zrinski no Grobarite navivaa kako vo Premier Liga ...Bez Edna petarda bez eden pakla-bakla kako se vikat tie .. Mislam deka napravia dobar gest a toa Uefa go ceni ...

Лелееееее... Ц, ц, ц.... Абе до кога ќе размислувате вака. Џабе што навивале како во премиер лига кога тие правеле нереди. Што демек сега сакаат да покажат дека можат да бидат примерни??? А и УЕФА не е од вчера та да поминат неказнено. И уште нешто доста веќе ги понижувавте Македонските клубови за сметка на српски, бугарски...

iako ne sum za rabotnicki ama koga igra vo evropa navivam za niv normalno,ke bide interesno koga ke igraat so partizan a uste podobro ako igraat so bosancite i mislam deka ke nemaat problemi da gi pobedat bosancite

Da da ima po Kumanovo..pisuvaat po zidovi "Grobari","Partizan" negde se najde "kumani zapad" ama poretko povise go ima Partizan na zidovi i SDSM :)..A nishto cudno i da navivaat za Partizan ako igraat so Rabotnicki..

работата е што немаат г`з таквите пи*ки да дојдат на стадион :) пред 5-6 години кога играа пријателски натпревар на градски цементарница и партизан имаше 10-тина т.н. гробари - куманово. им го собравме транспарентот и после тоа плачеа и не молеа за да им го вратиме. секој е добредојден на градски и нормално секој ќе биде соодветно пречекан :) не ме нервираат српските гробари, туку ме нервираат овие македонскиве кои го дркаат и свршуваат на нив :drk:

работата е што немаат г`з таквите пи*ки да дојдат на стадион :) пред 5-6 години кога играа пријателски натпревар на градски цементарница и партизан имаше 10-тина т.н. гробари - куманово. им го собравме транспарентот и после тоа плачеа и не молеа за да им го вратиме. секој е добредојден на градски и нормално секој ќе биде соодветно пречекан :) не ме нервираат српските гробари, туку ме нервираат овие македонскиве кои го дркаат и свршуваат на нив :drk:

Abe takvite gi ima ama toa se seljaci shto ushte ziveat u JUGOSLAVIJA :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom