- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 4.097
- Поени од реакции
- 893
И најголема желба ми е тоа.. да ги видам како плачат нашите македонски србомани коина Партизан
Напред Работнички.. :salut:
sekoja cest

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И најголема желба ми е тоа.. да ги видам како плачат нашите македонски србомани коина Партизан
Напред Работнички.. :salut:
Uste edno prasanje : Ako Rabotnicki go pomine i vtoroto kolko vo kvalifikaciite dali ima 3 kolo ili Rabotnicki odi vo CUP NA UEFA ??
ако партизан биде дефинитивно суспендиран, работнички ќе игра со зрињски, а тие јадните се послаби и од брегалницаима србомани и тоа многу, али како што секогаш бива сите се јаки на форум и коа треба да се потпишат на некој ѕид во 3 саат навечер со пароли од типот гробари куманово, вардарска бановина... сам знаеш како е кај тебе во град, ако не се лажам од куманово си така? поздрав
E jas mislam deka Partizan nema da bide suspendiran 1 godina .. Neznam koj go gledal natrevarot so Zrinski no Grobarite navivaa kako vo Premier Liga ...Bez Edna petarda bez eden pakla-bakla kako se vikat tie .. Mislam deka napravia dobar gest a toa Uefa go ceni ...
abe aj za srpski ama koj be e kazal neso za smetka na bg tim?И уште нешто доста веќе ги понижувавте Македонските клубови за сметка на српски, бугарски...
Da da ima po Kumanovo..pisuvaat po zidovi "Grobari","Partizan" negde se najde "kumani zapad" ama poretko povise go ima Partizan na zidovi i SDSM..A nishto cudno i da navivaat za Partizan ako igraat so Rabotnicki..
abe aj za srpski ama koj be e kazal neso za smetka na bg tim?
pa taka kazi be da se razbereme inace u pravo si do negdeАбе не кажа никој ништо туку така ми иде зборот што ние не си ги цениме своите клубови.
работата е што немаат г`з таквите пи*ки да дојдат на стадионпред 5-6 години кога играа пријателски натпревар на градски цементарница и партизан имаше 10-тина т.н. гробари - куманово. им го собравме транспарентот и после тоа плачеа и не молеа за да им го вратиме. секој е добредојден на градски и нормално секој ќе биде соодветно пречекан
не ме нервираат српските гробари, туку ме нервираат овие македонскиве кои го дркаат и свршуваат на нив
![]()
Abe takvite gi ima ama toa se seljaci shto ushte ziveat u JUGOSLAVIJA![]()
Abe takvite gi ima ama toa se seljaci shto ushte ziveat u JUGOSLAVIJA![]()