Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Алоу... Партизан е дисквалификуван... :toe::lud::helou:

Партизан доколку не биде дисквалификуван ќе биде противникот на Работнички Кометал..

E ako de..Partizan ne e koj znae kakov tim...Balkancite site se isti..!
Najubavo bi bilo da ni se padnese Atletiko Madrid..

mislam deka partizan nema da bide diskfalifikuvan! da go diskfa. kje go disk. ushte od odma! no koga veke dozvolia da se igra revanshot ne mi se veruva...barem moe mislenje! a ako ni padnat partizan...iako gi mrazam mislam deka kje gi utepa rabotnicki!

Pa do k.r ako se Partizan...Dosta mi e od tie takvi kako tebe.. Sto go napravi ti Partizan?? kolku pati si go gledal i od kaj znaes deka e dobar??Gi pobedija Zrinjski bravo..!Vo golema kriza se..Site igraci sakaat da go raskinat dogovorot..Upravata dade otkaz!!!

Уф отсекогаш сум ги неќел овие гробарите ама сега навивам за нив (мислам за спорот со зрињски и уефа). Сакам да ги видам НИВ да изгубат од МАКЕДОНСКИ тим. Зрињски се и онака пропадната работа (нема да се интересни за гледање).

mislam deka partizan nema da bide diskfalifikuvan! da go diskfa. kje go disk. ushte od odma! no koga veke dozvolia da se igra revanshot ne mi se veruva...barem moe mislenje! a ako ni padnat partizan...iako gi mrazam mislam deka kje gi utepa rabotnicki!

лани феенорд го дисквалификуваа, па холанѓаниве се жалеа и после тоа добија трипати поголема казна. затоа немора да значи дека ако од уефа им ја прифатиле жалбата за суспензија, истата таа им е укината. казна за партизан ќе има како и да е, ако не е суспензијата од 1 година, тогаш сигурно ќе ги казнат да играат пред празни трибини или пак своите натпревари како домаќини да ги играат во друг град/држава. треба партизан да има многу цврсти аргументи за да им биде симната суспензијата, но ако се земе во предвид дека гробарите на секој натпревар прават инциденти и поради тоа фк партизан плаќа казни на секој натпревар што го игра во евро куповите, тешко дека истите тие аргументи ги имаат, а уште помалку се на нивна страна. и за крај, доколку се случи работнички да игра со партизан шансите се 50-50, не гледам ја никаква предност на страната на партизан. тимот им е тотален хаос, не се знае кој пие, а кој плаќа така да...

Da ama vo drzavata ima srbmani i ke idat na gradski da go bodrat Partizan..Ako ne mu dozvolat na Partizan..Igrame so Zrinjski ili ideme u 3to kolo..?
Kako i da e..I so Partizan da igrame mislam deka Rabotnicki ke projde..!

Ja tek sea pisuvam malu pokasno ama nema da se lutite neli?
Cestitki za rabotnicki edinstven tim koj moze da go obeli obrazot na nasiot makedonski fudbal edvaj cekam da dojde partizan (ako dojde) pa gi rasturimo i da gi pratimo nazad doma

Da ama vo drzavata ima srbmani i ke idat na gradski da go bodrat Partizan..Ako ne mu dozvolat na Partizan..Igrame so Zrinjski ili ideme u 3to kolo..?
Kako i da e..I so Partizan da igrame mislam deka Rabotnicki ke projde..!

ако партизан биде дефинитивно суспендиран, работнички ќе игра со зрињски, а тие јадните се послаби и од брегалница :) има србомани и тоа многу, али како што секогаш бива сите се јаки на форум и коа треба да се потпишат на некој ѕид во 3 саат навечер со пароли од типот гробари куманово, вардарска бановина... сам знаеш како е кај тебе во град, ако не се лажам од куманово си така? поздрав

E jas mislam deka Partizan nema da bide suspendiran 1 godina .. Neznam koj go gledal natrevarot so Zrinski no Grobarite navivaa kako vo Premier Liga ...Bez Edna petarda bez eden pakla-bakla kako se vikat tie .. Mislam deka napravia dobar gest a toa Uefa go ceni ...

Uste edno prasanje : Ako Rabotnicki go pomine i vtoroto kolko vo kvalifikaciite dali ima 3 kolo ili Rabotnicki odi vo CUP NA UEFA ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom