- Член од
- 30 јануари 2005
- Мислења
- 7.397
- Поени од реакции
- 1.308
88' Inter Baku 0 - 0 Rabotnicki :bravo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе им го дадеме и на гробарите поштено
А што е ова бе, никаде не даваат пренос, да не може човек да гледа утакмица од квалификации за ЛШ на своја екипа. Цццц, и после ни пропаѓа државава, е пропаѓа со вакви идиоти...
Не е сабота во вторник се игра реваншотОдличен резултат. Добро е што не примиле гол, па за на градски ќе се снајдат, се надевам дека ќе имаат поддржка од цела Македонија. Баш ми е криво што нема да бидам во Македонија наредната сабота...ама за со Партизан ќе бидемЌе им го дадеме и на гробарите поштено
А што е ова бе, никаде не даваат пренос, да не може човек да гледа утакмица од квалификации за ЛШ на своја екипа. Цццц, и после ни пропаѓа државава, е пропаѓа со вакви идиоти...
АПЕЛ: Наредна сабота сите на градски, нема врска дали сте Комити, Војводи и сл. Сепак кој клуб и да игра ја претставува Македонија, и затоа јуриш сви на Градски![]()

Не е сабота во вторник се игра реваншот
Марко МЗТ:
![]()
Со следниот жолт, те праќам на трибини директно, не во соблекувална.
Прво, не ми повишувај тон, ич не ти се плашам.
Второ, прогнозирај на темата за ЛШ што е, не на фан клубот, затоа што такви прогнози овде се сметаат за провокации, па со право ти се нафрлија фановите.
Јебеш демократија кога не можеш да кажеш свое мислење кое е против правилата. Фак ит.