Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Добар резултат.. 0:0 на гости.
Со малку среќа на домашен терен Интер ќе биде поминат :)

Конечен резултат 0:0 нересено и на гратски ке биде одлично

Македонскиот шампион Работнички успеа да остане непоразен на гостувањето кај Интер Баку, во рамките на првото квалификациско коло од Лигата на шампионите.

„Романтичарите“ одиграа натпревар без голови, откако успеаа да одолеат на налетите на азербејџанскиот тим.

Домаќините ја имаа фаворитската улога пред натпреварот и имале многу шанси да ја оправдаат, но освојувачот на двојната круна во Македонија им ги замрси сметките.

Имало неверојатна завршница во Азербејџан, каде иако судијата досудил 4 минути продолжение, дури 7 минути се играле дополнително време. И покрај тоа, Работнички успеа да го зачува својот гол.

Во првото полувреме, македонскиот тим не успеал да упати ниту еден удар кон противничкиот гол, за разлика од домаќините кои 11 пати се заканиле, вклучувајќи ја и пречката во последната, втора минута од продолжението.

Реваншот е закажан по седум дена на „Градскиот стадион“ во Скопје, а доколку успее да го елиминира азербејџанскиот тим, Работнички во второто коло ќе ги одмери силите со шампионот на Србија, белградски Партизан.

Извор: Kirilica.com.mk

Одличен резултат. Добро е што не примиле гол, па за на градски ќе се снајдат, се надевам дека ќе имаат поддржка од цела Македонија. Баш ми е криво што нема да бидам во Македонија наредната сабота...ама за со Партизан ќе бидем :) Ќе им го дадеме и на гробарите поштено :) А што е ова бе, никаде не даваат пренос, да не може човек да гледа утакмица од квалификации за ЛШ на своја екипа. Цццц, и после ни пропаѓа државава, е пропаѓа со вакви идиоти...

АПЕЛ: Наредна сабота сите на градски, нема врска дали сте Комити, Војводи и сл. Сепак кој клуб и да игра ја претставува Македонија, и затоа јуриш сви на Градски :)

Одличен резултат. Добро е што не примиле гол, па за на градски ќе се снајдат, се надевам дека ќе имаат поддржка од цела Македонија. Баш ми е криво што нема да бидам во Македонија наредната сабота...ама за со Партизан ќе бидем :) Ќе им го дадеме и на гробарите поштено :) А што е ова бе, никаде не даваат пренос, да не може човек да гледа утакмица од квалификации за ЛШ на своја екипа. Цццц, и после ни пропаѓа државава, е пропаѓа со вакви идиоти...

АПЕЛ: Наредна сабота сите на градски, нема врска дали сте Комити, Војводи и сл. Сепак кој клуб и да игра ја претставува Македонија, и затоа јуриш сви на Градски :)
Не е сабота во вторник се игра реваншот

Добар резултат,се надевам дека во Скопје на градски ќе ги победете.

Ехеее супер 0-0 ...
Сега ги чекаме тука ... ...
Ајде РАботнички можеш ти .. :vozbud:

Марко МЗТ:

p1_yellowcard_getty.jpg

Со следниот жолт, те праќам на трибини директно, не во соблекувална.

Марко МЗТ:

p1_yellowcard_getty.jpg

Со следниот жолт, те праќам на трибини директно, не во соблекувална.

Зашто брат??????????

Затоа што фино прогнозирав дека Работнички нема да тепа дома ?????

Затоа што мене ми се нафрлија како стрвинари ??????????

Затоа што имам другачије мислење ???????

Јебеш демократија кога не можеш да кажеш свое мислење.....

Прво, не ми повишувај тон, ич не ти се плашам.

Второ, прогнозирај на темата за ЛШ што е, не на фан клубот, затоа што такви прогнози овде се сметаат за провокации, па со право ти се нафрлија фановите.

Јебеш демократија кога не можеш да кажеш свое мислење кое е против правилата. Фак ит.

Прво, не ми повишувај тон, ич не ти се плашам.

Второ, прогнозирај на темата за ЛШ што е, не на фан клубот, затоа што такви прогнози овде се сметаат за провокации, па со право ти се нафрлија фановите.

Јебеш демократија кога не можеш да кажеш свое мислење кое е против правилата. Фак ит.

Па види малце какви провокации имаше во Фан клубот Вардар до пред некое време, и таму треба да има опомени.

Таму имаше и банови ако се сеќаваш. Денес сум расположен нешто, па да поминиме со опомени. :)

И назад на темата сеа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom