Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Може некој да ми каже што се случува во Работнички, зашто си отишол главниот спонзор Кометал во кратко црти што се случува таму, зашто се олку слаби?

Може некој да ми каже што се случува во Работнички, зашто си отишол главниот спонзор Кометал во кратко црти што се случува таму, зашто се олку слаби?

Кометал се префрли во Вардар.Нов спонзор е Драган Поповски односно холандска фирма.Моментално се ослабени затоа што скоро целиот прв тим им отиде во Вардар заедно со спонзорот.Тоа е тоа во кратки црти.

Морам да се замешам во дискусија .Порано воопшто не го сакав Работнички но откако играја со НД Горица бев на стадион(во словенија) и кога победија ги фрлаја дресовите и мене ми го даде Бојан Михајлович и од тогаш неам пропуштено барем резултат од секоја утакмица на работнички и почнав да навивам со срце позз.:smir:

Морам да се замешам во дискусија .Порано воопшто не го сакав Работнички но откако играја со НД Горица бев на стадион(во словенија) и кога победија ги фрлаја дресовите и мене ми го даде Бојан Михајлович и од тогаш неам пропуштено барем резултат од секоја утакмица на работнички и почнав да навивам со срце позз.:smir:
Ех бе ти дале еден дрес и одма си почнал да навиваш за Работнички, и тоа од срце :pos2:

:tapp::tapp::tapp: .Ти си идиот!!!

Реваншо во вторник, од 17:00
За тие шо нема да можат да одат на Градски, пренос на А2.
Со среќа. :helou:

Slusnav ke bide besplatno za ovoj natprevar.

па само така можат да привлечат навивачи и гледачи
БЕЗ ПЛАТНО ејјјјјјјјјјј до кај стигнавте
:bravo::bravo::bravo:

И ти ќе бидеш еден од тие кои ќе бидат привлечени да дојдат нели?

Не да бранам некој, ги нејчам и Работнички и Вардар, ама ај...

1. Колку мина се збираат за Вардар, ако се плаќа карта? (оцвен Комитите на трибина зад голот)
2. Дали ти стално плаќаш карта, и ојш да го гледаш Вардар?

Општо, таква е состојбата во фудбалов наш заебан...:tapp:

Ajde utre ke dojdeme za rabotnicki da navivame.

Не да бранам некој, ги нејчам и Работнички и Вардар, ама ај...

1. Колку мина се збираат за Вардар, ако се плаќа карта? (оцвен Комитите на трибина зад голот)
2. Дали ти стално плаќаш карта, и ојш да го гледаш Вардар?

Општо, таква е состојбата во фудбалов наш заебан...:tapp:

Не е за мене наменето прашањево, сепак сакам да искоментирам нешто.
На последниот настап на Вардар во ЛШ, во првото кфалификациско коло во 2003 против Бери Таун на Градски имаше околу 5000 гледачи(на натпреварот се плаќаше карта :helou:).Утре е бесплатно па нема да се собере толку публика.
За останатите два натпревара против ЦСКА и Спарта Прага не коментирам...
Само споредба колку публика би се соберала на Вардар а колку на Работнички доколку се плаќа карта, се е јасно...

Многу успех утре за Работнички.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom