Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може некој да ми каже што се случува во Работнички, зашто си отишол главниот спонзор Кометал во кратко црти што се случува таму, зашто се олку слаби?
Ех бе ти дале еден дрес и одма си почнал да навиваш за Работнички, и тоа од срце :pos2:Морам да се замешам во дискусија .Порано воопшто не го сакав Работнички но откако играја со НД Горица бев на стадион(во словенија) и кога победија ги фрлаја дресовите и мене ми го даде Бојан Михајлович и од тогаш неам пропуштено барем резултат од секоја утакмица на работнички и почнав да навивам со срце позз.:smir:
Морам да се замешам во дискусија .Порано воопшто не го сакав Работнички но откако играја со НД Горица бев на стадион(во словенија) и кога победија ги фрлаја дресовите и мене ми го даде Бојан Михајлович и од тогаш неам пропуштено барем резултат од секоја утакмица на работнички и почнав да навивам со срце позз.:smir:
И ти ќе бидеш еден од тие кои ќе бидат привлечени да дојдат нели?па само така можат да привлечат навивачи и гледачи
БЕЗ ПЛАТНО ејјјјјјјјјјј до кај стигнавте
:bravo::bravo::bravo:
па само така можат да привлечат навивачи и гледачи
БЕЗ ПЛАТНО ејјјјјјјјјјј до кај стигнавте
:bravo::bravo::bravo:
Шо разбираш ти бе ја шо би се рекло не ги знаев ни кој се али сеа навивам :smir:.Ти си идиот!!!
Заради тоа што ди дале дрес?Шо разбираш ти бе ја шо би се рекло не ги знаев ни кој се али сеа навивам :smir:
Не да бранам некој, ги нејчам и Работнички и Вардар, ама ај...
1. Колку мина се збираат за Вардар, ако се плаќа карта? (оцвен Комитите на трибина зад голот)
2. Дали ти стално плаќаш карта, и ојш да го гледаш Вардар?
Општо, таква е состојбата во фудбалов наш заебан...![]()