Golden Lords
ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
- Член од
- 11 март 2009
- Мислења
- 279
- Поени од реакции
- 5
Eve edna slika od s.Kavadarci.....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
misli na Makedonja kako celost be !!! ama aj nema veze raduvaj se
Не бе таско нема везе јас сакав да се пошалам со сограѓаниве не дека има нешто вишак...и вака сеа да ти појаснам...ако не си ја цениш ти државата кој сакаш да ти ја цени а? Америка,Италија,Франција,Шпанија и така натака е баш од такви како вас пропаѓа се...убаво рекле старите...ако не се цениш сам...никој нема да те цениНезнам дали го прочита мојот пост предходно ама баш тоа сакав јас да му го кажам.Дека скопјани(сека чест на исклучоците) се занесуваат демек се крај на светот.Македнија е на маргините на Европа и во надоврешни рамки убаво рекол Тони е село
Не бе таско нема везе јас сакав да се пошалам со сограѓаниве не дека има нешто вишак...и вака сеа да ти појаснам...ако не си ја цениш ти државата кој сакаш да ти ја цени а? Америка,Италија,Франција,Шпанија и така натака е баш од такви како вас пропаѓа се...убаво рекле старите...ако не се цениш сам...никој нема да те цени
Eve edna slika od s.Kavadarci.....
![]()
:pos2::pos2:decistevo e poremeteno pola od postojte mu se vakvi:pos2:
:pos2:
Ама ти си од провинција:nesum::helou:
Ти имаш мозок малку бе?Ако имаш малку барем пробај да разбереш дека замараш со постовите.Те разбравме.Ама ти си од провинција:nesum::helou:
Плус полагал за аргат, мотикар, прашалкар, лизгар, лопатар, и тн...![]()
Да бе има многу провинцијалки таму спремниНе бе, спроти мавровка, како беше тоа, правен економски нешо :nesum:
Немам јас мозок малку, јас имам мозок многу.Ти имаш мозок малку бе?Ако имаш малку барем пробај да разбереш дека замараш со постовите.Те разбравме.
ПРОВИНЦИЈАЛКИИИ:zlo::zlo:Да бе има многу провинцијалки таму спремнина Економски
Треба во посебна тема да се разговара тоа....ќе има и poll (за гласање нали)pa koj ce bide dezurna budala ako ne si ti?