Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Eve edna slika od s.Kavadarci.....
cpbukavadarci.png

misli na Makedonja kako celost be !!! ama aj nema veze raduvaj se

Незнам дали го прочита мојот пост предходно ама баш тоа сакав јас да му го кажам.Дека скопјани(сека чест на исклучоците) се занесуваат демек се крај на светот.Македнија е на маргините на Европа и во надоврешни рамки убаво рекол Тони е село

Незнам дали го прочита мојот пост предходно ама баш тоа сакав јас да му го кажам.Дека скопјани(сека чест на исклучоците) се занесуваат демек се крај на светот.Македнија е на маргините на Европа и во надоврешни рамки убаво рекол Тони е село
Не бе таско нема везе јас сакав да се пошалам со сограѓаниве не дека има нешто вишак...и вака сеа да ти појаснам...ако не си ја цениш ти државата кој сакаш да ти ја цени а? Америка,Италија,Франција,Шпанија и така натака е баш од такви како вас пропаѓа се...убаво рекле старите...ако не се цениш сам...никој нема да те цени

Не бе таско нема везе јас сакав да се пошалам со сограѓаниве не дека има нешто вишак...и вака сеа да ти појаснам...ако не си ја цениш ти државата кој сакаш да ти ја цени а? Америка,Италија,Франција,Шпанија и така натака е баш од такви како вас пропаѓа се...убаво рекле старите...ако не се цениш сам...никој нема да те цени

Едно лично прашање.Правиш разлика од подценување,ценење и преценување?

Eve edna slika od s.Kavadarci.....
cpbukavadarci.png
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Кобрааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Кошарка
Зивчевиќ повеќе нема да игра за Работнички

Кошаркарскиот прволигаш Фершпед Работнички на патот кон шампионската титула тргнува без услугите без Ненад Зивчевиќ (22 год, 201 см), еден од подобрите играчи во тимот во вториот дел од сезоната. Популарниот Зивче не беше во составот на „шпедитерите“ во поразот од Фени индустри во последниот дуел од регуларниот дел од шампионатот, а веќе е сигурно дека тој воопшто повеќе нема да го облече црвено-белиот дрес на Работнички.

Официјалната причина за ваквиот изненадувачки прекин на соработката е дека Зивчевиќ бил отстранет од тимот поради недисциплина, барем такви беа информациите кои изминатиот период доаѓаат од управата и од стручниот штаб на клубот. Со ваквото толкување на работите апсолутно не се согласува кошаркарот, кој е роден во Скопје и кој покрај македонскиот има и српско државјанство.

- Апсолутно не е точно дека сум отстранет од тимот поради недисциплина. Тие што ме познаваат добро знаат дека тоа не може да биде точно. Но, сега навистина не сакам јавно да ги објаснувам сите работи што се случија во клубот поради кои повеќе не сум дел од екипата. Навистина не сакам да ја нарушувам атмосферата во тимот пред клучните средби од плеј офот. Премногу ги ценам моите доскорашни соиграчи за да направам нешто што би можело да им ја наруши концентрацијата пред мечевите од доигрувањето. Но, тоа не значи дека нема да прозборам. По завршувањето на сезоната најверојатно ќе свикам прес-конференција на која ќе кажам сè што ми лежи на срце - ни изјави Зивчевиќ.

Пред да дојде во тимот од „Градски парк“ во 2007 година, Зивчевиќ неколку сезони настапуваше за црногорскиот прволигаш Будуќност додека една полусезона мина во српскиот тим Слога од Краљево. Тој е син на поранешниот кошаркар на Работнички и репрезентативец на Македонија, Воислав Зивчевиќ.

Зивчевиќ нема право да игра за репрезентацијата на Македонија бидејќи младинските категории настапуваше за репрезентацијата на поранешна Србија и Црна Гора со која стана и европски шампион во јуниорска конкуренција во 2005 година. Тој во 2007 година стана европски шампион и со младинската селекција на тогаш веќе самостојната Србија.

Aj нека ми е честита потписот :vozbud: :pos2:

Ама ти си од провинција:nesum::toe::helou:

Плус полагал за аргат, мотикар, прашалкар, лизгар, лопатар, и тн...:toe:
Ти имаш мозок малку бе?Ако имаш малку барем пробај да разбереш дека замараш со постовите.Те разбравме.

Ти имаш мозок малку бе?Ако имаш малку барем пробај да разбереш дека замараш со постовите.Те разбравме.
Немам јас мозок малку, јас имам мозок многу.
Да бе има многу провинцијалки таму спремни :):)на Економски
ПРОВИНЦИЈАЛКИИИ:zlo::zlo:

Негооо, топли браќа, како сте вие?

Се вратив...глеам јас ако сум баниран од форумов..па и нема муабет ич

Ајде нека дојде веќе среда!:helou:

По подолго време утакмица.Реално е да се очекува влез во финале иако нема да си дојде само по себе.Чкембари сигурно доаѓаат најмалку 2 автобуса така да сигурно ќе има одлична атмосфера и се надевам добар баскет.

znaci ke bidat poveke od vas ako dogaat 2 avtobusa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom