Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За твоја информација не бевме мизерна бројка...ама клипови и слики нема пошо ацаб не ни даваа да сликаме ја имам еден клип у телефон ама не се глеа убаво а немам ни усб кабел за телефонот за да го префрламstajte nekoj klip od kavadarci ili slika... ili ne postirate zosto ste bile povtorno mizerna brojka ?
100тка и нешо два пуни автобусиkoja brojka bevte ??? ama iskreno
Толку беа.Два автобуса ги видов коа дојдоа е сеа колку беа полни незнам.По слободна проценка беа околу стотинаpak lazes...
100 dusi bevme negde u avtobusot kaj so bev ja dve tri mesta imase prazni drugiot bese pun taka da racunajte kolku sme bile hhahahah
Тука некаде 60-70Повеќе од 70 луѓе не беа :helou:
сељо не се пали бе лозари беа 60 души не се слушаа сеа зависи за кој збориш дека биле 70 души...не се пали ко млад мајмун ти ке ми кажуваж на мене колку сме биле ние.... дај ајде клип гарант сте снимале...за да има после на што да го дркатеПовеќе од 70 луѓе не беа :helou:
E и ја тоа го викам ама некој не го сваќа...али не е битно друг муабет дојде...е вака ти како неутрален кажи....ако јас на тебе ти кажам албанец...а воедно ти си македонец..а и јас сум македонецАбе интересно ви е се за едно исто да се расправате?Кој колку бил,кој како бил?Јас одам да навивам за клубот што го сакам,па макар и сам да сум.![]()