- Член од
- 29 ноември 2008
- Мислења
- 1.041
- Поени од реакции
- 43
Хахахах јака теза....Најголеми ботови ги измислиле песните за „албанско Скопје“ и слични такви, мене понекад ми е преку цеф од локален патриотизам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не да ми е брат...али ајде ..нема на што да удрат, ап удри на тоаХахахах јака теза....Најголеми ботови ги измислиле песните за „албанско Скопје“ и слични такви, мене понекад ми е преку цеф од локален патриотизам
SVAKAS DEKA NE NE SAKAAT TOA E PROSTA MASA NA NAROD POGLEDNI NIZ ISTORIJATA MAKEDONSKIOT NAROD PATELOD TAKVI PROSTI LUGE KOI MEGUSEBE KE SE UNISTELE SAMO VO MOMENTOT DA MU E BOLJE A NE GLEA U IDNINA STO KAKO MOZE DA GO SNAJDE
I POSLE DA NE SE CUDAT ZS SELJACI GI VIKAME
SVAKAS DEKA NE NE SAKAAT TOA E PROSTA MASA NA NAROD POGLEDNI NIZ ISTORIJATA MAKEDONSKIOT NAROD PATELOD TAKVI PROSTI LUGE KOI MEGUSEBE KE SE UNISTELE SAMO VO MOMENTOT DA MU E BOLJE A NE GLEA U IDNINA STO KAKO MOZE DA GO SNAJDE
I POSLE DA NE SE CUDAT ZS SELJACI GI VIKAME
Му се смеат на тубата а некња од тие шо бете барем 15 имаше од категоријата бабачковци +130.Ја па чуди се како два автобуси а толку малку народ.Еден седел на две столици.Па сите беа голи топлес.Знага покажуваат ауу комедијаЕ ОВА НЕ СЕ ИЗДРЖУВА :pos2::pos2::pos2:
Леле бе луѓе сто пати сме дискутирале затоа.Спомна веќе историја.Кога ја спомна.Омразата на релација главен град провинција е нормална секаде.Гледаме европски лиги и знаеме дека во Англија како се пречекани лондончани,во Италија римјаните и во Шпанија мадриѓаните.Е сега зошто.Па затоа шо тие се од главен град и сета администарција е таму едноставно се е таму.Значи тоа не од мене или тебе туку скопјани од одамна набиле голема антипатија ширум земјава.Велите се шо не е скопско е СЕЉАЧКО.Сакате да кажите дека 70% од земјата се сељаци?И ми викаш во историјата да гледам.Па се жалите дека со тоа Албанци скандирањето не сме биле патриоти.Патриоти сте вие шо 70% од македоснкиот народ го претставувате како СЕЉАЦИ?Ве молам не држите лекции за патриотизам ќе ме расплачите.
И сега вие така пошто сте по тренд.Следите шо се случува по светот и оп Скопје ни е главно се друго селачана.Чекај бе малку Скопје ми е мене далеку колку шо му е работата на некој од Манчестер.Да земе автобус до Лондон би одел 7 саата.Шо ми треба мене да стигнам до Скопје?Шо мислите крај на светот сте?Се обидувате со тоа сељаци да докажете дека во Скопје се е идеално и розово.Е токму тоа бато сака да каже скандирањето Албанци.Да се спуштите малку на земја и да бидете свесни каде живеете.Мислите ме вреѓате?Воопшто не.Селанец сум но 100% крвен македонец.Кога би отишол кај мајками на работа и би видел околу неа колеги Албанци би се запрашал дали сум чист христијанин и македонец.Пошто општо познато е каква е желбата на скопјанки да се бушат со провинцијалци и со Албанци.
Македонец сум и селанец од Кавадарци.Одгодина идам на факлутет во Скопје да научам нешто демек таму бил светот.Како македонец срамно е да спомнам а камули да посакувам да се повтори 2001.Нежните скопјанчиња сите разбегани по роднини во провинцијата.Истата провинција која не сакаат да ја смислат.
Му се смеат на тубата а некња од тие шо бете барем 15 имаше од категоријата бабачковци +130.Ја па чуди се како два автобуси а толку малку народ.Еден седел на две столици.Па сите беа голи топлес.Знага покажуваат ауу комедија
Toa го чекав ...затоа е таа омраза..дека ние имаме се а вие ништо
викаш скопје е 30 посто од население...да не е малце повеќе
Абе тасе надевај си се дека имам јас нешто шиптаско во мене хахаха знам дека ви е криво јебига...денеска свртев 30 километри пешки и да ти кажам виов најмногу 5 Албанци...скопје е македонско брат...а и тие што се Албанци народ се...јас имам мир 3 пати поголем од твојот....и со ке ми се сака тоа праам30% од 2 мил се 600000.Така да според пописот нешто помалку од 30%
Ти кажав ако Скопје има се ја тоа се го имам за 45 мин.А ти мирот и грижата на совеста дека имаш нешто албанско во себе за секогаш
Вика дека битолчани ги мразеле скопјани зашо Скопје е главен град а не Битолаova za bitola delo ne go sfatif ako mozi pojasni:helou:
:pos2::pos2:Е ОВА НЕ СЕ ИЗДРЖУВА :pos2::pos2::pos2:
Mногу е големо да не ти го скинат хахаха:pos2::pos2:
Ова иде у потпис!
Mногу е големо да не ти го скинат хахаха
Ej имам некои новости...
Пратете што вика тони од 3:10 до кај 3:16 и нека ви текне од кај е :pos2::pos2::pos2: